icon

Krvácanie v šestonedelí

18. júl 2023

Ahojte, ako dlho ste krvacali v šestonedelí? Ja som v piatom týždni a stale mám mierne krvácanie..nie je to nič silné, ale myslela som si, že to nebude až tak dlho trvať :/

mmoonna
•
18. júl 2023

No ja som mala šesťnedelie 10 týždňov 😬

autor
•
18. júl 2023

@mmoonna čože 🙈 ja som čítala že to môže trvať kľudne aj 8..ale až 10? 🙄 A všetko bolo ok?

tosomja
•
18. júl 2023

Ja týždeň. A potom po šestonedelí 2 týždne vkuse ale také silné, až mi zle bolo.

mmoonna
•
18. júl 2023

Áno, všetko o.k. Nebolo to silné,aké teda riadne dlhé . MUDr. vravel,že to kľudne môže byť

petamich
•
18. júl 2023

asi 4 tyzdne, potom 1 tyzden dokopy nic a potom este 1 tyzden minimalne (aj ma na to lekar upozornoval, ze ku koncu sa este zvykne cosi vyskytnut a obcas to trva aj dlhsie)

larena
•
18. júl 2023

Ja tiež tak 8-9 týždňov😅vsetko bolo okej

maryetta
•
18. júl 2023

Pri prvom ozaj celych 6 tyzdnov. Ale ono to potom bolo sice iba spinenie ale bolo.
Pri druhom nejaky tyzden v nemocnici a tyzden doma.
A pri tretom asi ani tolko.

zuzulka558
•
18. júl 2023

Asi 3 týždne ale poriadne pri oboch, točilo ma dlho som nevydržala stať ako som prisla domov, snazila som sa dať dokopy kým bol so mnou manžel na očr

juliacenc
•
18. júl 2023

Ja som mala cisarsky a to bolo nekonecne ja neviem ci aj 2 mesiace s malim pauzami to netrvalo…

cookie29
•
18. júl 2023

po prvom skoro 6 tyzdnov, este som spinila ked som sla na kontrolu. A to tak ze zo mna padali kusy, ale take ako dlan. a neodvazila som sa vzdialit z domu na dlhsie ako 30-45minut bez pristupu k wc. A potom najblizsia menstruacia prisla napriek dojceniu okamzite, cca tyzdne po. Pri druhom to bolo cosi lepsie, neviem preco, zvycajne to vraj byva naopak.