icon

Krvácanie z krčka maternice a bolesti mimo cyklus

29. apr 2025

Ahojte,
Ani neviem čo očakávam, možno nejaké skúsenosti s podobnými príznakmi ...
V nedeľu ráno som sa zobudila s bolesťou v slabinách, najmä na ľavej strane...fungovala som normálne, okolo obeda sa to zhoršilo natoľko, že som už bola v kŕčoch - na ľavej strane brucha, mala som problém chodiť...šla som na pohotovosť, vzali krv, moč...dali mi infúziu a polepšilo sa mi, výsledky krvi v poriadku, moč - niečo tam bolo ale dr vravel, že zanedbateľné, že to mohlo byť aj pri manipulácii s odberným pohárom ...pustili ma domov, šetrila som sa ... Dr vravel, že som mohla mať niečo ako natiahnutý alebo zaseknutý sval ...pôvodne si mi mysleli, že oblička vzhľadom na to, kde ma to bolelo, ale po výsledkoch to lekár vylúčil
Dnes som zase začala pociťovať bolesti v slabinách, bola som pri gynekologičke - našla mi malú cystu, ale vravela, že tá ma bolieť nemôže, urobila ultrazvuk - komplet, aj obličky, vravela, že všetko v poriadku, zo spodu mi vzala ster ale na výsledky mám čakať 2-3t...ráno som začala aj špiniť, čo sa mi zdalo čudné lebo menštruáciu som mala dostať až 10.5, ale neriešila som, až u gynekologičky som si uvedomila, že poslednú MS som mala pred 2 týždňami a lekárka mi povedala, že krvácam z krčka maternice, nie z menštruácie. Ráno to bolo špinenie, teraz regulérne krvácanie.
Mal niekto skúsenosť s niečím podobným alebo s takýmto krvácaním? Mám len 33 rokov...som trocha vystrašená z čoho to je

lucinika
29. apr 2025

Ráno zavolaj lekárke

kiki68
30. apr 2025

Tak asi naspat a spravit komplet cytologiu, uvidite ci to bude ciste. Niekedy je to take cele zlozitejsie. Drzim palce, nech najdete pricinu

autor
30. apr 2025
@lucinika

Ráno zavolaj lekárke

@lucinika ja som bola u lekárky, vzala mi stery a povedala že musíme počkať na výsledky že bez toho sa nepohneme

autor
30. apr 2025
@kiki68

Tak asi naspat a spravit komplet cytologiu, uvidite ci to bude ciste. Niekedy je to take cele zlozitejsie. Drzim palce, nech najdete pricinu

@kiki68 spravila ale treba čakať