Krvácanie z penisu
Ahojte píšem v mene môjho muža.. pred pár dňami sme kúpili dilatator (taký aj pre mužov a aj ženy) a dneska sme ho skúšali .. no môjmu mužovi jak išiel na wc čural krv .. čo mame robiť ? Máme ísť k lekárovi s tým .. ?
Asi som mimo, ale neviem si vysvetlit, s akym zamerom ste si to kupili. Ako preco? Robite nrjake pokusy alebo co?
Človek je veľmi zvláštny tvor. Ako toto môže niekomu spôsobovať potešenie nechápem. Chcela by som vidieť reakciu lekára. 🤷♀️
Kúpte si ešte análny kolík pre oboch a striedajte 🤦
😳🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Naco je chlapovi dilatator? Co si roztahuje mocovu ruru??🤔
Prazdniny?
Používa sa to aj na liečbu nejakých problémov ale ak to niekto používa iba ako zábavu tak si môže poškodiť zdravie určite by to mal lekár vidieť
Chodte k urologovi a povedzte, co sa stalo.
@bloger sú aj také, čo vibrujú a tými sa určite nelieči.... 😅🤣
Pane bože prečo??? 🙏
Asi si poskodul cnutro mocovej trubice. Ak bude nadalej mocit krv, urcite k dr.
Co je dilatator. Ci ako 😀😀
@damiana1992 tiež to idem googlit
vygooglila som a pytam sa:naco?preco?😀
Kks.. Močím krv,z prapodivného dôvodu a "treba s tým ísť k lekárovi"?? Ráno chlapa obleč a pošli k urológiovi.
jaaj, som mohla poslat nejake katetre na skusku. nelaton, tiemann, velkosti cca charier 14 a vyssie. 😉
Mna zaujala aj posledna veta ci mate ist k lekarovi s tym. To s nim pojdes za ruku? Vsak co je nesvojpravny? Ty asi tiez ked sa musis pytat ci ma ist k dr.ked moči krv pre boha
tak, asi si natrhol uretru. nastastie asi iba na zaciatku, tak to by sa malo vyhojit,pokial sa mu to nezapacilo a nechce do buducna troska cvrkat. bud pohotovost a na ukazku aj s dilatatorom, alebo sledovat mocenie a ked tak k urologovi rano pre istotu. predpokladam ze sa nebavime o masivnom krvacani
Tiež som musela googlit, že čo to je a pozerala na to, ako na neviem koľky div sveta. Ale aj tak nechápem prečo sa tu všetci pohorsuju sexuálnou pomockou , kupovanou v sexshope. Veď ak by to nesposobovalo rozkoš, nepredávalo by sa to vo veľkom, milion druhov toho na nete...autorka, asi má podráždenu trubicu, mohol si spôsobiť trhlinku, pokiaľ by sa to nezlepšovalo, tak k lekárovi.
@andreakotesova prepáč nepoznám to
@whatever1 lebo nas zaujima, aku rozkos moze sposobovat rozsirovanie mocovej rury a aky sadomasochista ma chut sa sprtat v tej malej dierke 🤷♀️
@bloger ani ja 🤣 ale viem používať Google 😅