Ktoré intímky naozaj držia?
Hľadajú sa intimky, ktoré držia. Vďaka za tipy!
ja kupujem v Tesco PRO formula - zelene alebo fialove - za mna najlepsie
Jessa
za mňa z lidl ale naj tie neparfumované
Tiez pouzivam tie z dm-ky a vyhovuju mi a podla mna aj dobre drzia
Z lidl
Z Lidlu
Nie som troll, len vyuzivam prilezutost: nikdy som nechapala, naco su intimky? Rozumiem, ak sa pouzivaju ako doplnok k menstruacnemu kalisku ci tamponom, ale vidam ich na toaletach podnikov atd… to naozaj dnes niekto este mina peniaze na tuto neeko vec? Vdaka
Nie som troll, len vyuzivam prilezutost: nikdy som nechapala, naco su intimky? Rozumiem, ak sa pouzivaju ako doplnok k menstruacnemu kalisku ci tamponom, ale vidam ich na toaletach podnikov atd… to naozaj dnes niekto este mina peniaze na tuto neeko vec? Vdaka
@julish výtok, končiaci menzes, doplnok k tampónu, keď si žena dáva dnu čípok . Napr.
@julish no nie je to len o peniazoch, niektore zeny maju vacsi vytok ako ine, a ano, fyziologicky. Ja ich pouzivam teraz ako tehotna, lebo mam hrozny vytok a pridalo sa mi spinenie, tak nechcem pretiect. Alebo vsade vlacit ciste nohavicky na prezlecenie? A potom v sacku spinave? Niekedy pri kazli si "cvrknem", tak aj preto.
Pri zmene antikoncepcie som mala takmer dvojmesacne spinenie otrava neskutocna intimky nonstop.a chvalabohu za ne.. mne sa pacili aj z kauflandu tusim bevola sa volali.tie maju ale 2 druhy to som zistila az neskor tie jedny sa vzdy pokrkvali a nalepili niekam uplne bokom.tie druhe boli maksie a hlavne sa ani nepohli..rovnaka znacka len iny obal.a potom jessa z dm.tie cierne su super.hrubka akurat a drzia ozaj dobre.ale velmi zalezi aj aky typ nohaviciek nosis.idealne ak mas nohavicky v strede aspon o chlp sirsie ako intimku.vtedy sedi perfektne.
@julish no nie je to len o peniazoch, niektore zeny maju vacsi vytok ako ine, a ano, fyziologicky. Ja ich pouzivam teraz ako tehotna, lebo mam hrozny vytok a pridalo sa mi spinenie, tak nechcem pretiect. Alebo vsade vlacit ciste nohavicky na prezlecenie? A potom v sacku spinave? Niekedy pri kazli si "cvrknem", tak aj preto.
@anonym_db5c4e ved vecer si nohavicky dam dole, vymenim. Nechapem tej intimke proste
@anonym_autor ja mam najradšej od always su také pevnejšie a dobre lepia. Ideálne na koniec cyklu alebo pri výtoku a pri vkladacich tabletkach

Ahoj, podla mna, tie DMkove.