icon

Ktoré intímky naozaj držia?

Dnes o 12:02

Hľadajú sa intimky, ktoré držia. Vďaka za tipy!

venom19
Dnes o 12:12

Ahoj, podla mna, tie DMkove.

katarinaba
Dnes o 12:23

ja kupujem v Tesco PRO formula - zelene alebo fialove - za mna najlepsie

stellarstar
Dnes o 12:27

Jessa

nellyuana
Dnes o 12:32

za mňa z lidl ale naj tie neparfumované

hianicka13
Dnes o 13:10

Tiez pouzivam tie z dm-ky a vyhovuju mi a podla mna aj dobre drzia

sisska96
Dnes o 13:22

Z lidl

maca1984
Dnes o 13:30

Z Lidlu

julish
Dnes o 13:31

Nie som troll, len vyuzivam prilezutost: nikdy som nechapala, naco su intimky? Rozumiem, ak sa pouzivaju ako doplnok k menstruacnemu kalisku ci tamponom, ale vidam ich na toaletach podnikov atd… to naozaj dnes niekto este mina peniaze na tuto neeko vec? Vdaka

nevenka
Dnes o 13:32
@nellyuana

za mňa z lidl ale naj tie neparfumované

@nellyuana a to su ktore? Lebo ja mam dojem, ze neparfumovane uz nemaju 😐.

maca1984
Dnes o 13:35
@julish

Nie som troll, len vyuzivam prilezutost: nikdy som nechapala, naco su intimky? Rozumiem, ak sa pouzivaju ako doplnok k menstruacnemu kalisku ci tamponom, ale vidam ich na toaletach podnikov atd… to naozaj dnes niekto este mina peniaze na tuto neeko vec? Vdaka

@julish výtok, končiaci menzes, doplnok k tampónu, keď si žena dáva dnu čípok . Napr.

anonym_db5c4e
Dnes o 13:35
@julish

@julish no nie je to len o peniazoch, niektore zeny maju vacsi vytok ako ine, a ano, fyziologicky. Ja ich pouzivam teraz ako tehotna, lebo mam hrozny vytok a pridalo sa mi spinenie, tak nechcem pretiect. Alebo vsade vlacit ciste nohavicky na prezlecenie? A potom v sacku spinave? Niekedy pri kazli si "cvrknem", tak aj preto.

saxana000
Dnes o 13:40

Pri zmene antikoncepcie som mala takmer dvojmesacne spinenie otrava neskutocna intimky nonstop.a chvalabohu za ne.. mne sa pacili aj z kauflandu tusim bevola sa volali.tie maju ale 2 druhy to som zistila az neskor tie jedny sa vzdy pokrkvali a nalepili niekam uplne bokom.tie druhe boli maksie a hlavne sa ani nepohli..rovnaka znacka len iny obal.a potom jessa z dm.tie cierne su super.hrubka akurat a drzia ozaj dobre.ale velmi zalezi aj aky typ nohaviciek nosis.idealne ak mas nohavicky v strede aspon o chlp sirsie ako intimku.vtedy sedi perfektne.

julish
Dnes o 15:16
@anonym_db5c4e

@julish no nie je to len o peniazoch, niektore zeny maju vacsi vytok ako ine, a ano, fyziologicky. Ja ich pouzivam teraz ako tehotna, lebo mam hrozny vytok a pridalo sa mi spinenie, tak nechcem pretiect. Alebo vsade vlacit ciste nohavicky na prezlecenie? A potom v sacku spinave? Niekedy pri kazli si "cvrknem", tak aj preto.

@anonym_db5c4e ved vecer si nohavicky dam dole, vymenim. Nechapem tej intimke proste

o__o
Dnes o 15:26
@julish

@anonym_db5c4e ved vecer si nohavicky dam dole, vymenim. Nechapem tej intimke proste

@julish tak niekto nechce sediet pocas dna v mokrom a radsej si da suchu intimku akoby si mal menit nohavicky

lakebabe
Dnes o 15:27

@anonym_autor ja mam najradšej od always su také pevnejšie a dobre lepia. Ideálne na koniec cyklu alebo pri výtoku a pri vkladacich tabletkach