icon

Ktorú gynekologičku si vybrať na prehliadku?

10. jan 2025

Ahojte, začala som študovať na vš a chcem ísť na prvú gynekologickú prehliadku. Našla som doktora aj v mojom mieste bydliska, ktorý berie nové pacientky no aj v mieste kde študujem a byvam na internáte je pani doktorka, ktorá berie nové pacientky. Vôbec neviem čo by bolo lepšie viem že v rodnom meste nechcem bývať po skončení vš a navyše spomínaného doktorka ma aj mama, čo neviem či nie je skôr nevýhoda😄. Ktorú možnosť by ste vybrali ? Ďakujem, viem že je to hlúposť, ale som nerozhodná.

janai1
10. jan 2025

Lekára by som si vybrala tam kde sa zdržiavam najviac. V tvojom prípade intrak

alba13
10. jan 2025

Ved gynekologa si mozes aj meniť. Ja som od 15 normálne chodila k jednému a počas VS presla k druhej, ktorá bola blizsie, teraz opat chodím inde. Určite si vyber tú blízko intráku.

autor
10. jan 2025

A nebude to problém keď mám trvale bydlisko v inom okresnom meste? Kraj je rovnaký, zavolala by som tam pondelok, ale ci vôbec mám, ak ma rovno odmietnu kvôli tomu bydlisku

alba13
10. jan 2025

Ak majú voľnú kapacitu, tak ťa zoberú 🙂

simona1998
10. jan 2025

Ako píše Alba , ak majú kapacitu zoberú , ja mám gynekologičku v inom kraji ako bývam a nebol nikdy problém 🙂

autor
10. jan 2025

Tak dúfam ma vezmú, na stránke píšu, že berú nové pacientky, je tam aj nejaký registračný formulár pre nové pacientky 😊

deti95060810
10. jan 2025

na intráku...

1ryba
Odpoveď bola odstránená