Ktorú gynekologičku si vybrať na prehliadku?
Ahojte, začala som študovať na vš a chcem ísť na prvú gynekologickú prehliadku. Našla som doktora aj v mojom mieste bydliska, ktorý berie nové pacientky no aj v mieste kde študujem a byvam na internáte je pani doktorka, ktorá berie nové pacientky. Vôbec neviem čo by bolo lepšie viem že v rodnom meste nechcem bývať po skončení vš a navyše spomínaného doktorka ma aj mama, čo neviem či nie je skôr nevýhoda😄. Ktorú možnosť by ste vybrali ? Ďakujem, viem že je to hlúposť, ale som nerozhodná.
Ved gynekologa si mozes aj meniť. Ja som od 15 normálne chodila k jednému a počas VS presla k druhej, ktorá bola blizsie, teraz opat chodím inde. Určite si vyber tú blízko intráku.
A nebude to problém keď mám trvale bydlisko v inom okresnom meste? Kraj je rovnaký, zavolala by som tam pondelok, ale ci vôbec mám, ak ma rovno odmietnu kvôli tomu bydlisku
Ak majú voľnú kapacitu, tak ťa zoberú 🙂
Ako píše Alba , ak majú kapacitu zoberú , ja mám gynekologičku v inom kraji ako bývam a nebol nikdy problém 🙂
Tak dúfam ma vezmú, na stránke píšu, že berú nové pacientky, je tam aj nejaký registračný formulár pre nové pacientky 😊
na intráku...

Lekára by som si vybrala tam kde sa zdržiavam najviac. V tvojom prípade intrak