icon

Kvapky Energy a antibiotiká

pjana
3. jan 2018

Surne by som potrebovala zistit, ci je mozen uzivat kvapky energy regalen sucasne s antibiotikami? Pripadne kvapky Fitomineral a antibiotika? Povodne som chcela kvapkami Energy riesit ine zdravotne problemy, ale nakolko som vcera mala vysvedky krvnych vysetreni a tam sa zistilo, ze mam vyssi cholesterol, zvyseny bilirubin a nizke zelezo a cukor, rozhodla som sa najskor pre ocistu celeho organizmu a hlavne teda pecene. Objednala som si kvapky Energy Regalen spolu s kremom Protektin a kvapky Fitomineral. Vcera mi lekar nasadil antibiotika kvoli zlatemu streptokoku v uchu a nakolko mam uz 5 den silnu nadchu spojenu s hroznym kaslom, tak som si ich nasadila. Predpokladam, ze ich posobenim na pecen, to nieje moc dobre, ale nemala som na vyber. Teraz skor riesim dilemu, ci si mozem zaroven s antibiotikami nasadit aj kvapky Regalen pripadne Fytomineral? Viete mi prosim v tom niekto poradit? Tiez by ma zaujimalo na ake miesta by sa mal nanasat krem Protektin aby to zvysilo ucinost Regalenu? Vopred dakujem za rady🙂

telly4
3. mar 2019

@pjana dobry ja teraz riesim tiez regalen a protektin. Mam exem okolo oka a nic okrem kortikoidov nezabera. Uz neviem co. Vy to tiez riesite aj kvoli konemu problemu? Bohuzial ci sa moze s atb. velmi neporadim. Prikladam aj foto ak by ste mali naaaahodou podobny problem. Dakujem