Kvasinková infekcia z dôvodu hormonálnej nerovnováhy
Ahojte máte niektorá podobnú skúsenosť?
Kvasinkova infekcia z dôvodu hormonálnej nerovnováhy?
Vždy do ovulácie som v pohode, po ovulácii príde silné PMS to by sa ešte dalo prežiť ale ta kvasinkova infekcia.. Príde 17Dc a koniec 2 týždne som nepoužitelná.. Už neviem ako ďalej..nestretla ste sa s tým niektorá? Masti ký výplach sedavé kúpele atď atď.. To pomôže len dočasne na par hodín.. Vždy to prejde s nástupom MS..
Ja som mala takto dlhé roky a nakoniec to neboli kvasinky ale histaminova intolerancia. Ako mam dietu už sa to nevratilo. A keď hovorím že som to mala roky tak som to mala skoro každý mesiac vyše 6 rokov.
Ja som už bola zúfalá. Brala som probiotika, dokonca som schudla cez 20 kil. Jedla som extra zdravo, nejedla som žiadne sacharidy a aj tak som mala stále problémy. Gynekológ mi len povedal, že ho to mrzí ale nevie mi pomôcť.
Mala ale hlavne kvôli tomu, že mám PCOS. No začali sme skoro plánovať rodinu, už v 22 sa nám narodila dcérka a o dva a pol roka synček. Ale vždy pred otehotnenim som držala surovú stravu niekoľko mediacov a cvičila som. Bola som v takej pohodičkovej nálade a vždy vtedy sa zadarilo.

https://www.harmonynature.sk/p/587/oreganovy-ol...