icon

Kyret a polyp

bezmena18
26. mar 2023

Ahojte zienky písem sem už asi aby ma niekto ukludnil pretoze uz mam skutočne strach mam skoro 26 rokov a uz bohuzial v novembri minuleho roka absolhovala svoju prvu kyretaz nakolko som mala slabo pozitivny tehotensky test ... sranda najväčšia ze ked som odchadzala s nemocnice tak posledne stanovisko bolo ze polyp co vobec netusim čo je menstruacia od vtedy ok s tym že teraz posledna je zas divoka mam strach aby sa priprad zase neopakoval.. uz len pri predstave ze by mi mohli zobrat maternicu.. alebo by to mohlo nejak ovplyvnit do buducna moju plodnost mam strach.. samozrejme idem lekarovi ale aj tak mam strach je tu niekto kto si podobnym presiel prechadza a bol uz tak v mladom veku na kyretazi .. doktori moc nadseny neboli ked som isla prvy krat ja viem ze to neni len tak len tam uz nebolo pomoci... dakujem za kazdu odpoved 😒

kallanchoe
26. mar 2023

Bola som asi rok pôrode ...mala som cca 27 rokov ....nejak sa ,,zbláznili" hormóny, prišla ms....a trvala aj mesiac ...gyn mi dal nejaké lieky ale nepomohlo....keď som prišla na kontrolu, že ja teda stále krvacam tak ma poslal na príjem ...tam hneď na kytetaz....našli polyp....o 3 mesiace sa to zopakovalo zasa,prišla ms,lieky nezabrali, do nemocnice a kytetaz....tento raz myom....potom mi už nasadil gyn. hormonálnu liečbu na pol roka a upravilo sa to.....takže hlavu hore...stáva sa...nechceli mi robiť tak skoro kytetaz,lebo to bolo nebezpečné,že maternica po prvej ešte nemusela byť celkom ok,ale museli, tak sa to snažili robiť vraj jemne....do roka som zasa bola tehotná 😉