Kyretáž v máji 2009. Podeľte sa o skúsenosti
Sama som to cele prezila v maji, podelme sa o skusenosti, ci chcete druhe babo, kedy sa zacnete snazit, kolko cakate a podobne.
Dufam, ze sa ku mne pridate a "pokecame" 😉
hnedoocka, ahoj, mne má prísť tiež mrška približne v rovnakom čase a potom sa tiež snažíme.
ahoj holky,kdo všechno se bude snažit v polovině srpna????? 😵 já se už nemůůůůůůžu dočkat..nejraději bych hupsla už na to tedkom 😀
hnedoocka, bola si u lekara??
da sa povedat, ze kazdy kyret je rovnaky cca v 8-9 tt??
myslim tym to,ze ci je to individualne a jednej povedia cakat 3 mesiace, druhej pol roka a tretej napr. 2 mesiace.
ci fakt zalezi len od lekara
dnes ma nejak pobolieva bruško a mám taky hnedkasto žltý výtok. Nevieš, čo by to mohlo byť. Som asi v polovici cyklu ak počítam, že bude zas 35-dňový.
dnes som zhanala cely den nejaku dovolenku. akosi sa mi nedari, hrozne ceny, a potom ze kriza a lacne dovolenky 😖
v podstate nam to je jedno, hlavne nech tam je more a teplo. grecko, tunis alebo turecko. nieco z toho by mohlo vyjst
neviem, moze byt aj ovulka, i ked ja nemavam az take priznaky ani som sa nestretla s niecim takym
ja co som mala druhu MS bola ina ako prva. horsia. a silnejsia co som ocakavala ze taka bude prva. som zvedava co ma bude cakat v auguste
ja si mylsím tiež že je to individuálne a tiež si myslým, že keď žena nepotrebuje kyret, ale sa to samo vyčistí, tak môže skorej ako my, čo sme boli na kyrete.

ahoj holky jak se máte???Já už za 16dní očekávám mršku a pak bude konečně snaženčko..jupíííí 😵 😵