Kyretáž v máji 2009. Podeľte sa o skúsenosti
Sama som to cele prezila v maji, podelme sa o skusenosti, ci chcete druhe babo, kedy sa zacnete snazit, kolko cakate a podobne.
Dufam, ze sa ku mne pridate a "pokecame" 😉
v potravinách? tak to teda nemá u mňa veľkú dôveru...ja skor niečo z lekárne...baby tu písali o alchemilke, o nejakých kvapkách od Valovica
sarik, no mozno aj to, clovek nikdy nevie...ved aj mne za chvilku pride 😀
neviem, neskusala som pozerat mozno maju aj v lekarni ale v Bille maju urcite
aj mne je dnes fajn...prišla mrška konečne, fajn som si pokecala...a to som si myslela, že ako smutno mi samej bude 😉
mne tak 22.30 by mal. ja ked mam volno v robote tak som skoro cely den sama doma, alebo som zase cely den prec.
o upíroch a vlkodlakoch Súmrak, ale už druhú knihu Nový mesiac...vieš, ten bestseller
a nebojis sa potom? ja som tu nasla na nete nejaka nova kniha vysla vola sa tusim Kto som? este ju nemam ale vyzera byt zaujimava
len troška sa bojím, ale nebývam často sama - bývame s našimi...dnes išli na chatu...prvý diel som čítala v nemocnici - mi doniesla švagriná - celkom dobre sa to číta...je to taká romantika-o láske upíra a mladej baby
http://www.gorila.sk/t/home.php, skoro dole je pozri ked tak Richard David Precht autor
ja som skorej na take filozoficke alebo psychologicke. ved vies, rak sa nezaprie

nejak se nemůžu odtrhnout, musíte mě vyhodit, haha, 😉