Laparoskopická operácia vaječníka
Dobrý večer chcem sa spýtať či ste niekto absolvoval laparoskopiu vajecnika pre cystu (dermanoidnu)? Chcela by som vedieť ako to prebiehalo pred operáciou aj po nej? Koľko ste boli v nemocnici? Či boli bolestí rekonvalescencia atď.dakujem za odpoveďe
@kikaadamkoanicka25 ja som prijatá na jednodňovou ale som v nemocnici už od dnes.
@kikaadamkoanicka25 ahoj ako po operacii ? Ja som celkom ok aj keď zevraj to bola náročná operácia už chodím jem aj pijem len som začala krvácať asi sa mi spustila MS keďže mi meškala v deň operácie 7dni.
A domov idem až zajtra dnes ma ešte nechceli pustiť.
@lucik174 ahoj ja som už od dnes doma ale mám bolesti jednu ranu mám väčšiu oproti tým 3 malým.tiez slabunko krvacam ale to je vraj v pohode.tak ti držím palce aby si bola čoskoro fit
@lucik174 ahoj tak ako už doma? Bolesti nemáš?
@kikaadamkoanicka25 ahoj už som doma bolesti mam úplne minimálne, len dnes mi trocha klesol tlak a musela som si dať aj brufen ale to len preto lebo ja som hneď po operacii dostala menzes takže som dnes mala trochu kŕče ale inak celkom fajn a ty ?

Mne dnes lekárka čo mňa prijimala povedala že v piatok sobotu až ale ja sa budem pýtať v stredu domov keď bude treba podpíšem reverz.znasam to zle tiež sa bojím a chýbajú mi deti lebo mi volajú a plaču aby som išla domov