Liečba endometriózy
Dobrý deň, prosím Vás práve mi pri laparoskopii zistili endometriozu. Veľa som čítala ako sa toho "zbaviť" aby sme s partnerom mohli mať bábo.... no nechcem do seba pchať hormóny alebo podobné veci. Moja známa pred pár rokmi skúšala tzv. vaginálne tampóny a keď mi posielala info o tom tam som sa dočítala, že je to dobré aj na endo. vlastne tela by to malo vyhnať všetky bllbosti - parazity, kožu a neviem čo všetko. A chcem sa Vás spýtať aké máte skúsenosti vy? Ďakujem
@brita111
@spurky jasne baby ,ja sa len tak pýtam informačne ja ju zatial nemam teda neviem o tom (nemam ju potvrdenu)....ale tiež mávam roky bolestivu menštruáciu(istu dobu som brala aj HAK) a hlavne posledne mesiace mi z nej byva niekedy fakt zle, nevolno, a krče niekedy riadne...ale doktor mi vždy len povedal že je to dnu v poriadku a bolesti su normalne maju ich všetky ženy, ale fakt niekedy neviem či take bolesti možu byt normalne....ale akurat sa chystam zmenit doktora aj kvoli tomuto že ten stary mal taky pristup že dajte si ibalgin a pod. takže uvidim....a hlavne dufam že novy doktor mi spravi aj nejake hormonalne vyšetrenia...
@bella2089 ha aj ja chcem zmeniť doktora... lebo keď som mu povedala, že sa nám nedarí otehotnieť tak mi povedal choďte na dovolenku a skúšajte.... potom keď som chcela od neho laparoskopiu aby mi dal odporúčanie tak na mňa nakričal, že som prvá čo od neho také to chce lebo má provízie keď pošle na súkromnú kliniku... takže som to musela riešieť cez známosti aby mi vôbec zistili čo mi je.... keď som k nemu išla s výsledkom tak ma zase sprdol, že načo s tým za ním idem, že on také veci nerieši takže skúšam v BA nájsť normálneho doktora ktorý sa len nehrá na doktora ale aj ním je ....
@bella2089 mne voebc nijak, do urgentnej oepracie som netusila ani ze co to je a ze take nieco existuje, kym mi nepraskla cysta do brucha a nezacali sa z toh zapalovat organy, co zistili az pocas oepracie, zacali ma oeprovat na slepe crevo, takze ani doktori to pred operaciou nevedeli co sa stalo ...
ahojte, prosim, presli vam bolesti po odoperovani?

@bella2089 iba sialene bolesti pri menzese, a aj pri sexe bolela ci pri cviceni