Liečba intímnych problémov počas menštruácie
Dva dni pred menštruáciou som mala žltý výtok a začalo pálenie. Páli aj počas menštruácie. Dá sa liečiť aj počas menštruácie? Neviem si urobiť ani test či je to bakteriálne alebo kvasinka. Mne sa to zdá akoby oboje. Ešte som také hnusné nemala. Čo by ste mi radili skúsiť na to? Niečo čo môžem už počas, lebo je to zlé.
Myslím že sa počas ms vyplaví liečivo ale trochu sa prečistiš. Ja by som zahájila liečbu keď skončí alebo aspoň zoslabne.
Dá sa predsa liečiť aj orálne. Zavolaj dr.
@anonym_autor to nebude kvasinka, potrebujes lieky od dr. A napr Polygynax ma v letaku napisane, ze liecbu pocas menstruacie neprerusit.
@anonym_autor no ja by som v prvom rade zavolala svojmu gynekologovi a povedala by som, aky mam problem, nech ti on stanovi, co je dobre
@marcinka44 hľadám niečo voľnopredajné, lebo sestrička mi raz povedala, že počas menštruácie sa telo čistí a je možné že sa to samo upraví. Ona má k doktorovi ani neprepojí. Väčšinou sa tam nedá ani dovolať. Vždy sa skúšam liečiť sama, lebo je to tam strašné, ale inú možnosť nemám momentálne.
@marcinka44 hľadám niečo voľnopredajné, lebo sestrička mi raz povedala, že počas menštruácie sa telo čistí a je možné že sa to samo upraví. Ona má k doktorovi ani neprepojí. Väčšinou sa tam nedá ani dovolať. Vždy sa skúšam liečiť sama, lebo je to tam strašné, ale inú možnosť nemám momentálne.
@anonym_autor tak ak nechces doktora, tak skus Borogyn alebo betadine cipky. Lebo mykoza to podla opisu nie je... takze antimykotika s clotrimazolom budu zbytocne.
sadnúť do čakárne...
Boze, tu si vzdy najdete vyhoborky, aka je gyn taka hentaka. To uz ziadna asi nie je dobra. Alebo tam ani nechodite? Tak zmen a liec sa poriadne, nie babskymi receptami. Uskodis si este viac.
Keď ti končí MS kup si beliemu čapíky, užívaj týždeň a bude ok
Dr ti môže dať antimykotiká, ale čípky a masť by som použila až po skončení menštruácie, tiež to tak robím, cez menštruáciu to pretrpím. Potom hneď dávam canesten čípky. Zatiaľ vždy prešlo
@anonym_autor nie všetko môžeš užívať počas ms, mne dr neodporúčal liečbu v čase menštruácie. Určite nič voľnopredajné, poraď sa s lekárom.

@anonym_autor no ja by som v prvom rade zavolala svojmu gynekologovi a povedala by som, aky mam problem, nech ti on stanovi, co je dobre