Liečba kvasinkovej infekcie
Pekny deň.
Chcela by som sa poradiť ohľadne infekcii. Prešla som kvasinkovou po použitý Canestengyn 1 deň následne sa mi vrátila tak som to začala riešiť s gynekológom. Ten mi predpísal Polygynax. Po použitý 12 tabliet mi prišla menstruacia a po skončení sa mi zdá že sa mi to opäť vrátilo. Už som zúfalá 😄.Nejaké rady?
Ďakujem
mne canesten nikdy nezabral. Pomohol econazol, kde je ina ucinna latka. Samozrejme, ze sa preliecil aj partner. A hlavne som prestala chodit na verejne kupaliska - to mi pomohlo uplne najviac. Ked som sa nevedela dostat z dlhotrvajucej mykozy, lekar mi vyslovene zakazal chodit do bazenov.
Odporúčam ženské probiotiká na obnovu vaginálnej flóry. Ja užívam Gynimun, tbl sa zapije vodou.
@snapa Stravu si upravila? Niekedy je to aj nevhodnou stravou. Napríklad sladké jedlá, múčne, kvasené jedlá, alebo kysnuté... takisto alkohol, napríklad aj víno... A treba aby sa preliečil aj partner. Lebo takto si to budete predávať veľmi dlho.
@anonym_cab5af ďakujem za radu ohľadne stravy. Partner žiaden problém nemá a používame ochranu, samozrejme počas tejto choroby vôbec spolu nie sme..
@anonym_cab5af ďakujem za radu ohľadne stravy. Partner žiaden problém nemá a používame ochranu, samozrejme počas tejto choroby vôbec spolu nie sme..
@snapa Niekedy môže vadiť aj kondóm. Určite by som trvala na tom, aby sa preliečil aj partner. Čudujem sa, že ti to lekárka nepovedala.
@snapa Niekedy môže vadiť aj kondóm. Určite by som trvala na tom, aby sa preliečil aj partner. Čudujem sa, že ti to lekárka nepovedala.
@anonym_cab5af lekára som kontaktovala predpísal mi polygynax a že keď sa to nezlepší mám prísť. Zmizlo to, prišla menstruacia, tá skončila a teraz mám pocit že sa to vrátilo…takže budem musieť znovu kontaktovať lekára ale asi by bolo lepšie, keby ma vyšetril.
@anonym_cab5af lekára som kontaktovala predpísal mi polygynax a že keď sa to nezlepší mám prísť. Zmizlo to, prišla menstruacia, tá skončila a teraz mám pocit že sa to vrátilo…takže budem musieť znovu kontaktovať lekára ale asi by bolo lepšie, keby ma vyšetril.
@snapa Áno, treba to opäť preliečiť. Tak držím palce!
Lepšiu hygienu
Lepšiu hygienu
@anonym_1679f7 ha ha ha tak sme sa zasmiali🤡 nepíš kraviny keď nepoznáš človeka.
@snapa masť Fungicidin a probiotiká pre ženy, veľa tekutín piť, sprcha po sexe prípadne aj pred podľa možnosti.

@snapa Stravu si upravila? Niekedy je to aj nevhodnou stravou. Napríklad sladké jedlá, múčne, kvasené jedlá, alebo kysnuté... takisto alkohol, napríklad aj víno... A treba aby sa preliečil aj partner. Lebo takto si to budete predávať veľmi dlho.