icon

Liečba kvasinkovej infekcie

snapa
25. máj 2026

Pekny deň.
Chcela by som sa poradiť ohľadne infekcii. Prešla som kvasinkovou po použitý Canestengyn 1 deň následne sa mi vrátila tak som to začala riešiť s gynekológom. Ten mi predpísal Polygynax. Po použitý 12 tabliet mi prišla menstruacia a po skončení sa mi zdá že sa mi to opäť vrátilo. Už som zúfalá 😄.Nejaké rady?
Ďakujem

anonym_cab5af
25. máj 2026

@snapa Stravu si upravila? Niekedy je to aj nevhodnou stravou. Napríklad sladké jedlá, múčne, kvasené jedlá, alebo kysnuté... takisto alkohol, napríklad aj víno... A treba aby sa preliečil aj partner. Lebo takto si to budete predávať veľmi dlho.

sissik
25. máj 2026

mne canesten nikdy nezabral. Pomohol econazol, kde je ina ucinna latka. Samozrejme, ze sa preliecil aj partner. A hlavne som prestala chodit na verejne kupaliska - to mi pomohlo uplne najviac. Ked som sa nevedela dostat z dlhotrvajucej mykozy, lekar mi vyslovene zakazal chodit do bazenov.

pinkgirl
25. máj 2026

Odporúčam ženské probiotiká na obnovu vaginálnej flóry. Ja užívam Gynimun, tbl sa zapije vodou.

snapa
autor
25. máj 2026
@anonym_cab5af

@snapa Stravu si upravila? Niekedy je to aj nevhodnou stravou. Napríklad sladké jedlá, múčne, kvasené jedlá, alebo kysnuté... takisto alkohol, napríklad aj víno... A treba aby sa preliečil aj partner. Lebo takto si to budete predávať veľmi dlho.

@anonym_cab5af ďakujem za radu ohľadne stravy. Partner žiaden problém nemá a používame ochranu, samozrejme počas tejto choroby vôbec spolu nie sme..

anonym_cab5af
25. máj 2026
@snapa

@anonym_cab5af ďakujem za radu ohľadne stravy. Partner žiaden problém nemá a používame ochranu, samozrejme počas tejto choroby vôbec spolu nie sme..

@snapa Niekedy môže vadiť aj kondóm. Určite by som trvala na tom, aby sa preliečil aj partner. Čudujem sa, že ti to lekárka nepovedala.

snapa
autor
25. máj 2026
@anonym_cab5af

@snapa Niekedy môže vadiť aj kondóm. Určite by som trvala na tom, aby sa preliečil aj partner. Čudujem sa, že ti to lekárka nepovedala.

@anonym_cab5af lekára som kontaktovala predpísal mi polygynax a že keď sa to nezlepší mám prísť. Zmizlo to, prišla menstruacia, tá skončila a teraz mám pocit že sa to vrátilo…takže budem musieť znovu kontaktovať lekára ale asi by bolo lepšie, keby ma vyšetril.

anonym_cab5af
25. máj 2026
@snapa

@anonym_cab5af lekára som kontaktovala predpísal mi polygynax a že keď sa to nezlepší mám prísť. Zmizlo to, prišla menstruacia, tá skončila a teraz mám pocit že sa to vrátilo…takže budem musieť znovu kontaktovať lekára ale asi by bolo lepšie, keby ma vyšetril.

@snapa Áno, treba to opäť preliečiť. Tak držím palce!

anonym_1679f7
25. máj 2026

Lepšiu hygienu

snapa
autor
25. máj 2026
@anonym_1679f7

Lepšiu hygienu

@anonym_1679f7 ha ha ha tak sme sa zasmiali🤡 nepíš kraviny keď nepoznáš človeka.

rozculena
25. máj 2026
@anonym_1679f7

Lepšiu hygienu

@anonym_1679f7 Neser sa do témy,ktorej nerozumieš

rozculena
25. máj 2026

@snapa prísna protikvasinková diéta,ale fakt poctivo.Toto jediné mi pred rokmi pomohlo,vtedy ešte žiadne probiotiká neboli.Odvtedy som nemala žiadne problémy

anonym_d9da72
Dnes o 05:26

@snapa masť Fungicidin a probiotiká pre ženy, veľa tekutín piť, sprcha po sexe prípadne aj pred podľa možnosti.