icon

Liečba mykózy

babygirll9
4. jan 2023

Ahojte baby ako dlho sa vam liecila mykoza? Kolko dni, tyzdnov cca?

luccija
4. jan 2023

@babygirll9 4-5 dní dávam si Canesten tabletku a krém, plus probiotiká a ak treba tak aj Rosalgin vyplach

ivette1223
4. jan 2023

@babygirll9 u mna zatial nezabera nic. Dlho dlho skúšam kadečo a bezúspešne 🤷🏻‍♀️ niekto to ma po týždni preč, niekto nikdy

babygirll9
autor
4. jan 2023

@ivette1223 Aj ja uz tyzden to mam a nic mi nepomaha ani canesten nic zufala som

ivette1223
4. jan 2023

@babygirll9 skuste zmeniť intimny gel, pridat kvapku tea tree oleja, vysadit sladké, nasadit probiotika, jogurty napr activia atd... Prezehlit spodne pradlo, vymenit za bavlnené..atd aspon toto mne odporučili 😁

natikasim
4. jan 2023

@babygirll9 uplne vylucit cukora vsetko kde je a vydrzat aspon mesiac aj viac a velmi prizne vyhladaj si antimykoticka dieta. Mne jedine to pomohlo aj kanesten ale hlavne ten cukor.

stanulienkat
4. jan 2023

@ivette1223 Bola si na výter u gynekológa? Možno preto ti nič nezaberá, že dlho skúšaš kade-tade. Liečba má byť presná. Preto takéto antimykotické maste a nepatria do rúk laikom, pretože každý skúša hocičo a vznikajú rezistencie.

gabus88
4. jan 2023

Ak canesten ani nic nezaberie do tyzdna tak treba ATB tablety...tym padom to nie je kvasinkoveho povodu ale bakterialneho.

ivette1223
4. jan 2023

@stanulienkat ano bola som u dr, a vzdy mi nasadil kadejake tablety vaginálne... Nula bodov, aj ked som mu povedala ze trpim mykozou uz dlho a nič nezabera 🤷🏻‍♀️

babygirll9
autor
4. jan 2023

@ivette1223 Ja to mam take zvlastne pretoze svrbenie nemam ani palenie ale zacervenanie dost

babygirll9
autor
4. jan 2023

@gabus88 mozu to byt aj zapareniny? Kedze nemam ziadne svrbenie ani nic iba brutal cervene v oblasti bikin

gabus88
5. jan 2023

@babygirll9 tak to netusim..najlepsie ist k doktorke a da nejaku lokalnu masticku 🙂)