Liečba zápalu močového mechúra bylinným čajom

nikola8
8. jún 2020

Ahojte žienky. Potrebujem poradiť mám opäť po štyroch mesiacov zápal močového mechúra. Na miesto antibiotik by som chcela vyskúšať liečbu byliným čajom. Vedeli by ste mi prosím vás poradiť aké bylinky do toho čaju môžem dať? Vopred ďakujem za vaše odpovede a rady

krisbar
8. jún 2020

Nepomoze nic, len sa budes trapit. Treba to preliecit a poriadne a potom jedine podporne liecby. Utekaj lekarovi po ATB. ja som si to tiez takto myslela az som skoncila s brutalnym zapalom, ktory som liecila tyzdne.

ctrl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ctrl
8. jún 2020

@nikola8 ak máš len e-coli v moci tak toto ti zaberie . Na iné baktérie nie

https://www.blokurima.cz/

krisbar
8. jún 2020

@ctrl lenze blokurima je vyborna ako prevencia, pozbiera ecoli ked ich je tam malo. Akonahle ich je tam miliony, co pri zapale byva, uz to nema sancu. Ja si ju davam preventivne. Napr. Niekedy si dam tyzdennu kuru. Len tak preventivne.

anile12
8. jún 2020

Na litre piť urologicky čaj. Ale nie jeden, dva na deň. Ale doslova na litre. Plus kľudne skus urinal vitamíny.

amienne
8. jún 2020

Poznam to a bacha lebo je to svinucha a zvykne sa to vracat a stat chronickym. Ja uz teraz viem kedy to na mna asi ide. Hned ked sa mi nezda zapach mocu alebo nie je uplne ciry, resp. citim take nepohodlie(mierny tlak v podbrusku) nasadim 3x denne lyzicu jablcneho octu rozriedenu v troche vody. Vela tekutin je samozrejmost. Toto fakt zabera a dokaze to zapal odvratit. Pomohlo to uz viacerym kamoskam. niekedy pride ulava uz v ten den. Ziadne brusnice a urinal akut a pod. Ked uz je to ale pokrocile nemusi sa to uz dat zvratit a ATB budu nevyhnutne.

nikola8
autor
9. jún 2020

Ďakujem vám za rady niečo už vyskúšam antibiotiká nechcem užívať aspoň rok pretože som ich mala veľa krát každý zápal čo prišiel som riešila antibiotikámi a moje telo ich už nezvláda preto chcem vyskúšať aj niečo iné ako antibiotiká proti zápalu

tinkerbell
29. jan 2021

@nikola8 podarilo sa ti nakoniec vyliečiť zápal močoveho mechúra bez antibiotík?