Liečba zápalu prsníkov po odstavení
Ahojte,
Už je to týždeň čo nekojím , odsávala som si po troške. Užívam homeopatiká , no ale bolesti hlavy sem tam mám a mám taký ako keby tlak v zuboch neni to bolesť ale neviem to opísať. Cítim sa taká nesvoja , bolí ma hlava sem tam ,nos upchatý a aj ma bolí. Prsia nemám naliate ,len jedno prso tak mierne este stále ale bolí ma to velmi aj ked si odsávam po troske. Ake ste mali vy obdobie po odstavení ? Ja to uz nedavam uz chcem aby bolo dobre 😔 je možné si vypýtať nejaké tabletky od doktorky ? Alebo za aký čas to prejde ? Pri prvej dcérke som toto nemala a skoncila som zo dna na den ako teraz ale mne sa vobec vtedy toto nedialo ani naliate prsia som nemala. Proste som skoncila ako keby nič
Jeden lekar povedal neodsavat, vydrzat, zaviazat, no ked sa mi rozvinul zapal a nedalo sa mi od bolesti uz ani dychat, druhy kazal odsat a uzivat tusim Medocriptin. Bolo mi z neho riadne zle, ale mlieko aj zapal "odisli".

@niky_55 neviem kolko ma mala, ja som si po.odstaveni 15mes.a potom 2r asi 2t stale odsavala mlieko rucne, aby neboli plne a postupne tvorba klesala.