Má stolica svoje presné miesto? Záhada odhalená!
ôže mať stolica presné miesto?
Je jedno miesto, jeden podnik kam chodíme občas von. Je jedno či ideme ráno, na obed, večer. Či si tam dám vodu, čaj, kávu čokoľvek. Vždy ale vždy na mňa príde veľká potreba.
Cítiš sa tam uvoľnene 😂 Ja som to tak voľakedy mala keď žila moja babka ešte, bez návštevy toalety by ta návšteva asi nebola platná 😂
@lakebabe Este ked som byvala s nasimi, bola som v nemocnici kvoli operacii apendixu a nexhceli ma prepustit, kym nepojdem na stolicu po operacii. No nedalo sa mi. Ale uprosila som doktora, nech ma pusti v nedelu rano, uz som tam nechcela byt ani o den dlhsie. Ako ma brat viezol domov, uz som citila, ze to na mna ide 😅.
Podmieneny reflex🤷♀️
Hm, ak ten podnik zavrú, zomrieš? 🤔 Alebo ak sa presťahuješ cez pol sveta? 🤔 A je to iba tvoja voľba. Blbé nastavenie.
Ja som tak mala jedno nákupné centrum a keď volám s deckom
Moj muz zasa nikdy nekaká u mojich rodicov.. byvame cca 300 metrov od nich a ked ho to chyti, ospravedlni sa a leti domov 😂 ja som najradsej pri tom doma 😄😄
Vola sa to Mariko Aoki fenomen.
Ja to mam vzdy ked idem do nakupneho centra, najma do tesca alebo jysku. Uz som bola z toho zufala, tak som to raz zacala googlit a hla..je to celkom zvycajne😀
Ja som to tak mala vzdy, ked som bola v kniznici. Na vyske som potom stretla spoluziacku a ta to mala tiez spojene s kniznicou.

Haha možno manifestacia