Má vyvolávačka menzesu takéto vedľajšie účinky?

s8
7. máj 2015

Ahojte, kedze som nenasla odpoved na moju otazku zalozila som novu temu. Chcela by som sa spytat na skusenosti s vyvolavackou MS. Vcera rano som ju dostala a odvtedy ma dost neprijemne bolia krize a vajecniky. Krize si citim skoro neustale a je to taka neprijemna bolest - ina ako poznam. Vajecniky ma bolia tak striedavo, niekedy citim v nich az pichanie. Hlavne na pravej srane. Je to normalne po vyvolavacke? 😕 Ja som dostala zatial v minulosti len jednu a nepamatam si ziaden neprijemny sprievodny jav. 😖

bonaqa2013
8. máj 2015

@s8 tiež som mala vyvolávačku, ale nič podobné som nemala ako opisuješ. Vlastne nebol po vyvol. žiadny problém. Až potom bol keď mi lekárka povedala že som tehu.
Problém s vaječníkmi - pichanie som mala pri 2 tehu, krátko predtým ako som dostala silné krvácanie.....

s8
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tominko2612
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bonaqa2013
8. máj 2015

@bonaqa2013 to že som bola tehu som nevedela - študentka, lekárka mi dala vyvolávačku a nemala som žiadne príznaky ako si opisovala ty, len problém bol to, že menzes neprišiel ani po vyvolávačke. bola som tehu a až vtedy nastal problém - čo povedia doma. to bolo pri prvom tehu.
Pri druhom tehu som mala krátko pred krvácaním bolesti vaječníkov. poležala som si v nemocnici niekoľko dní. bolo to asi v 8tt. Dcéra chodí do 3 tr. ďalšie tehu boli bez problémov.

bonaqa2013
8. máj 2015

@tominko2612 aj mne to také pripadá....

baja28
21. máj 2015

@s8 ahoj ako to dopadlo?🙂

mentolka12
21. máj 2015

ja som dostala vyvolavacku fiez a ziadne take priznaky som nemala, mrcha prisla na 7 den

shura
21. máj 2015

@s8 dostala som vyvolavacku uz niekolko krat a s kazdou dalsou boli prejavy horsie.. po prvej to bolo v pohode, nic som necitila a mrcha prisla cca po troch dnoch. po dalsich ma uz bolel chrbat, mala som migrenu, krce v bruchu a bolesti. Po poslednej ( to som dostala dvojitu davku) som mala neskutocne bolesti krizov a krce v bruchu. Bolesti hlavy a teplota sa pridali cca 2 dni po pichnuti. Mrcha prisla az cca po 10tich dnoch. prejavy boli od prvého dna az pokial neprisla mrcha.

s8
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
baja28
25. máj 2015

@s8 mne tiez nedosli od vysadenia atk (brala som kvoli zlej menstruacii) dosli az v marci a potom zas nic a stvrtok som bola na vyvolavacke tiez ma boli zadok ...a uvidime ci pride ak pride ci pride dalsia...tiez ked nepride dr mi povedal ze musime vymsliet ine riesenie a testy samozrejme ..dufam ze tiez nemam stitnu zlazu alebo podobny problem ☹

s8
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
baja28
25. máj 2015

Dakujem aj ja tebe snad budes mat vsetko ok 🙂 🙂 🙂