Má význam užívať Endovelle pri čokoládovej cyste?
Ahojte, pred 9 mesiacmi mi nasli cokoladovu cystu. Kazde 3 mesiace chodim na kontrolu. Cysta je bez zmeny nerastie nemizne. Nemam absolutne ziadne tazkosti, ziadne bolesti, menzes kazdych 28 dni trva 3 az 4 dni. Uplne krasa.
Dnes mi doktor predpisal Endovelle. Ked citam tie recenzie bojim sa to zacat uzivat ze mi to uplne rozhadze cely cyklus. Je potrebne s cystou nieco robit ked ani neviem ze ju mam ?
@suzanee preco ste ich odmietala ? Odmietli ste aj operaciu ? Preco ? .... ja som prave rozmyslala ze keby sa vyoperuje bol by pokoj a bez hormonov
@ajmanda pretože po operácii sa môže po ďalšej menštruácii objaviť nová cysta …a operujú cysty o veľkosti 5 cm, myslím. Ja som bola teraz na kontrole, cysta sa mi zmenšila, sama dr bola prekvapená.
Ja by som na tvojom mieste hormóny nebrala a chodila na kontroly, či sa cysta nezväčšuje.

Ahoj, ako veľkú ju máš? Ja mám endo vyše 10 rokov, brala som aj hormóny, ale to nie je riešenie. Cysta mi zmizla, no objavila sa opäť po čase a narástla ešte väčšia.