Macmiror kapsule do vagíny a sex
S kondómom sa môže alebo treba úplne obmedziť?
@veronikaszabova nemám mykozu ale inú infekciu. Sex by nemal byt to viem ale len ma zaujíma ci aj chránený môže byť problém. Určite na ostro by som nešla momentálne ale len ma napadlo ci kondóm by bola tiež počas liečby zla voľba.
A ked mas napr. infekciu na kozi, tak budes to driet kefou? Naco drazdit sliznicu, ked nemas vyliecenu infekciu
Kľud. Len som sa opýtala.
Keď máš infekciu tak ani s a ani bez treba sa trochu skrotiť
Tak snad ta aj samu mohlo napadnut, ze sa mas teraz sexu vyhybat
@veronikaszabova nie ved načo infekcia sem infekcia tam to sa sexu ( asi ) pre ňu netýka pretože dnešné niektoré ženy nevedia prežiť bez sexu 🤷♀️🙈
@stellarstar akoze mne to normalne hlava neberie. Dostane antibiotika a ona chce sexovat 🤦
@veronikaszabova ja takýmto absolútne nechápem 🙈 rada by som pochopila ale nejde. Neviem co by robila keby mala nejaký zákrok tam dole. Ale keď jej je sex až taky dôležitý že sa nevie skrotiť 🤷♀️
Môj manžel chodím na pracovať do zahraničia, akurát teraz ma prísť na 12 dní. Preto som sa pýtala. Nič viac nič menej. Keby ho mam doma každý deň, určite by som to neriešila. Ďakujem za pochopenie.
Pouzi ine otvory 🤷
ked si dobre pamätám, tak sú tie čipky dosť veľké a žlté... brala som to v tehotenstve a celý deň som na wecku utierala proste tie žlté zvyšky... tak ked tvojemu mužovi nebude vadiť, že ho vytiahne celý žltý, tak nech sa páči.. je to tvoje telo .. :D a že toho bude fakt veľa.. :D :D aj ked samozrejme sex by ti nemal ani napadnúť v takomto prípade..
Ved, si precitajte pribalovy letak, ak ho nemate ujo google ho ma. Usetrite si pohorsene a pohrdave komenty.

Macmiror si dostala kvoli mykoze, nie?
Tak snad logicky treba chvilku nesexovat.