Magnetická rezonancia - rady
Dobrý deň zajtra má čaká magnetická rezonancia mozgu celkom sa obávam ci to zvládnem aké máte skúsenosti treba ísť na lačno a povedia vám výsledky ci lekár ktorý má. Poslal a ešte sa. Chcem opýtať posielal ma neurológ kvôli bolestiam v oblasti pravej polovice tváre a v papieri mam napísané MR mozgu zistia niečo aj ohľadom tváre ci budu pozerať len mozog??? Prepáčte za gramatické chyby
Ahojte neviete mi nahodou poradit? Mavam bolesti jednej strany tvare a hucanie v usiach so zavratmi. Orl ma poslala na mri hlavy ale v ziadanke je uvedene sledovanie stredneho ucha, hladanie neurinomu a este spomina daku jamku.. zaujima ma ze ked sa robi takato mri ci nakompletku preskenuju hlavu a dostanem na cd vsetky snimky ktore napr moze pouzit aj neurolog? Alebo mi budu riesit iba spominane oblasti?
No mne nedali ziadne vysledky do ruky vsetko posilali do Trnavy
Ahojte viete mi dať odpoveď keď nepichnu kontrasnu látku na mr je vidno aj bez toho??
@dubek ahoj ja idem v piatok. Msm velky stres. Da sa to zvladnut?
@barborka77 a z čoho????
Ako zvladnem to vysetrenie MRI, zavrem oci ur ite a dufam, ze to nebude dlho trvať.
@barborka77 ano treba zatvorit oci, dostanes sluchadka, bude to vydavat cudne hlasne zvuky.
Ahojte pred dvoma dnami som bola na magneticku rezonanciu moze mi meskat menstruacia?...každý mesiac dostávam presne na deň...test som si ešte nerobila lebo naposledy mi zle ukazal ďakujem
Musim sa pri Mr chrbtice vyzliecť ďakujem.
Musim sa pri MR chrbtice vyzliect?
Ahojte môžem od bolesti hrdla si dať tabletku na cmulanie počas vyšetrovania?
@lusiafofo nie lebo sa nemôžete hýbať, tým pádom ani cmúlať 😁 teda ak hovoríme o hlave.. a ostatné veci časti tela, nemali by ste ani jesť ani piť, čiže predpokladám, že aj cmúlacie tablety, žuvky a podobné by nemali byť.. proste ticho v klude ležkať bez ničoho ☺️

@leona45 MR nemá žiadny negatívny dopad na organizmus, narozdiel od CT.