icon

Mal niekto genitálny herpes?

gavijota
28. apr 2009

Caute som tu nová a neviem si rady...u mojho priatela sa objavili na penise drobne výsevy akoby vyrážky...a teraz aj u mňa odvčera vznikli také pluzgieriky...prosím o radu...bojím sa že to moze byt genitalny herpes...mate s tym niekto skusenosti??

Strana
z3
lkll
18. feb 2016

Ok tie tabletky su cca 5 eur a krémik 2 gramy za 4.50 cc a 5 gramovy za 6 eur no necelich 6 . Ale overená vec to je ...... a lyzin skus lebo to potlača naozaj ..... a jameison cé vitamint s postupnym uvolnovaniem 120ks 1000mg za 15 eur a takú imunitu budes mat a b komlex si davaj alebo cesnakove tabletky

tina7729
4. okt 2017

Ahojte baby tak aj ja sa pridam k vam trpim nim cca 8 rokov a kazdy mesiac sa vracia niekedy aj 2x chcem sa opytat aj vas boli noha alebo nohy ked ho mate?take citlive na dotyk

kristea
19. okt 2017

@gavijota ahoj ja si prave tym prechadzam lebo ma nakazil moj priatel🙂mala som tam velke cervene pluzgiere az ku konecniku moj gynekolog neordinoval tak som zasla na pohotovost mam lieky Valtrex a mast Herpesin ta je na volny predaj ale mne najviac pomohol tea tree oil 100'/. z lekarne a ten si tam striekam a ulavu som pocitila hned este v ten den len si to musis rozriedit s vodou a pijem caj z Echinacei 3 salky denne krasne sa mi tie pluzgiere stahuju a uz ma to neboli pri chodzi a nepali pri cikani a ja si to striekam dost casto aj v noci ked idem na zachod 🙂dufam ze som ti pomohla ak uz to nahodou nemas preliecene

katka1981
19. okt 2017

@tina7729, neboli ta uzlina v oblasti slabin? Na herpesy je vyborny lysin.

tina7729
28. okt 2017

@katka1981 mna zvikne boliet noha nie v slabinach

katka1981
28. okt 2017

@tina7729, ja som genitalny nemala nikdy ale mavam bezny herpes (simplex) ale na hradzi, nad konecnikom ako su tangace.... a ma bolia uzliny. Herpes genitalny je herpes zoster, ten je horsi, vaznejsi, tak moze aj noha boliet. Dufam, ze toto nedostanem.

sarinka176
20. mar 2018

Zdravím, mavam genenitalny herper uz 3roky a teraz sa mi zhorsilo citim uz aj mechur domnievam sa ze to preslo i na neho, vie mi niekto poradit ku komu ist ked gynekolok sa nema k cinu ze to on nema na starosti a dermatologicka ta zas iba vtedy ked je a to je vzdy tazko kedze neviem kedy sa vzdy objavi . To je hrozne tu na sk viete mi poradit niekoho . Ďakujem

malic8
26. aug 2020

Zdravim ja som si tym presiel tiez a hladam si dievca z Ba ktora si tym tiez presla aby sa to dalej nesirilo malic8@atlas.sk

viikkki
26. aug 2020

Máš aj pálenie a bolesť pri močení, výtok? No pluzgieriky znacia pravdepodobne genitalny herpes ☹️

hors
26. aug 2020

@gavijota no môj známi to mala presne ako píšeš a musel ísť na kožné tam mu nato dali ale neviem presne co viem ze masť a nejaké lieky.

Strana
z3