Mal už niekto takýto hlien?
Ahojte dnes na zachode zomna išlo taketo množstvo hlienu je bliely až priesvitný bez vône a naťahujúci ako guma lepidlo 🙄🙈zajtra ma prísť MS taky hlien som ešte pred ms nemala a nie tak vela 🤔😣 poraďte ďakujem pridam foto do kometara
@acrobaleno len ma nasralo ze zeny stoho robia velku vec ved dnes už hlien najdes na nete hoci gde pri príspevkoch a nemala som odfotenu vagínu 😅🤦♀️pritom každá zena ho mame a nie je to nic nove co sa dnes nevidi ale chápem ze to je pre niektoré nechutne tak som to vymazala a ďalej foto netreba riešiť
@domafi ďakujem zajtra skúsim keďže bude den MS mavala si vytok biely miestami Priehľadný?
@noemikatka mozes mat ovu.aj 2x mes...nie je to.bezne ale nie nemozne...
@sense myslíš ze by mi aj ovu test ukázal keby som naozaj mala
@noemikatka prosim posli mi do spravy nejake zeny su uplne bezcitne a sproste od toho sme tu aby sa pomahalo! vy si svoje hlieny nevidite ? ze tak sa vyhadrujete choro sme dospele zeny a azda ked sa o nieco niekto snazi treba si pomoct a nie tu hresit ze no do p… vychova level 0
@kvietok2021dt radsej si pozri datum 🤦
@veronikaszabova tu nejde o datum aj druhe potrebuju pomoct . A spytat sa ;)

Ahoj,ja by som určite ešte zopakovala resp. urobila tehotensky test,ja som mala také výtoky na začiatku tehotenstva.