icon

Mal už niekto takýto hlien?

noemikatka
8. jún 2020

Ahojte dnes na zachode zomna išlo taketo množstvo hlienu je bliely až priesvitný bez vône a naťahujúci ako guma lepidlo 🙄🙈zajtra ma prísť MS taky hlien som ešte pred ms nemala a nie tak vela 🤔😣 poraďte ďakujem pridam foto do kometara

Strana
z2
domafi
8. jún 2020

Ahoj,ja by som určite ešte zopakovala resp. urobila tehotensky test,ja som mala také výtoky na začiatku tehotenstva.

noemikatka
autor
8. jún 2020

@acrobaleno len ma nasralo ze zeny stoho robia velku vec ved dnes už hlien najdes na nete hoci gde pri príspevkoch a nemala som odfotenu vagínu 😅🤦‍♀️pritom každá zena ho mame a nie je to nic nove co sa dnes nevidi ale chápem ze to je pre niektoré nechutne tak som to vymazala a ďalej foto netreba riešiť

noemikatka
autor
8. jún 2020

@domafi ďakujem zajtra skúsim keďže bude den MS mavala si vytok biely miestami Priehľadný?

sense
8. jún 2020

@noemikatka mozes mat ovu.aj 2x mes...nie je to.bezne ale nie nemozne...

noemikatka
autor
8. jún 2020

@sense myslíš ze by mi aj ovu test ukázal keby som naozaj mala

kvietok2021dt
6. aug 2021

@noemikatka prosim posli mi do spravy nejake zeny su uplne bezcitne a sproste od toho sme tu aby sa pomahalo! vy si svoje hlieny nevidite ? ze tak sa vyhadrujete choro sme dospele zeny a azda ked sa o nieco niekto snazi treba si pomoct a nie tu hresit ze no do p… vychova level 0

veronikaszabova
6. aug 2021

@kvietok2021dt radsej si pozri datum 🤦

kvietok2021dt
6. aug 2021

@veronikaszabova tu nejde o datum aj druhe potrebuju pomoct . A spytat sa ;)

Strana
z2