Malá hrčka vedľa konečníka
Zdravím je to blbe takto písať ale chcem sa spýtať, včera som pri sprchovani nahmatala vedla konečnika nejaku menšiu hrčku. Je bez farby a taka menšia necitim zatial že by ma to bolelo ale netusim vibec co to moze byt nemate niekto s takym niecim skusenosti? Trocha som v strese ci sa mam bat alebo nie alebo bezat k lekarke.
@123viktoria ja mám takých viac a gynekológ mi na to povedal, že vonkajšie hemoroidy. O to skôr, ak máš dieťa
Hneď som šla písať, že hemoroid. Pred pôrodmi ma to ani nebolelo, nic… a potom som rodila. :D
@tulipanik12 prave že mám česrtvo 18 a všimla som si to myslite že to mozu byt tie hemoroidy mam zbehnut k lekarke ?
@123viktoria ono môžu byť, však skús s tým skočiť k obvodnej doktorke a ona ťa uz nasmeruje
@tulipanik12 dobre cez tyzden zbehnem dakujem za radu
Sedavas dlho na zachode?
@kitycat nie

@123viktoria chod k doktorke. Moze to byt len zacinajuci abces. Tukova hrcka. Cokolvek neskodne. Ambulatne ti to vyberu na chirurgii a budes kludna.
Ak by to bolo nieco problematicke, tiez je lepsie to podchytit teraz hned, ako si to mesiace sama sledovat, striedavo sa stresovat a ukludnovat, ci to rastie, nerastie. Predstavovat si vsetky hrozne veci. A ist az vtedy, ked ti nakoniec urobia po velkej operacii umely vyvod.