icon

Malá hrčka vedľa konečníka

123viktoria
22. mar 2025

Zdravím je to blbe takto písať ale chcem sa spýtať, včera som pri sprchovani nahmatala vedla konečnika nejaku menšiu hrčku. Je bez farby a taka menšia necitim zatial že by ma to bolelo ale netusim vibec co to moze byt nemate niekto s takym niecim skusenosti? Trocha som v strese ci sa mam bat alebo nie alebo bezat k lekarke.

moonlight1210
22. mar 2025

@123viktoria chod k doktorke. Moze to byt len zacinajuci abces. Tukova hrcka. Cokolvek neskodne. Ambulatne ti to vyberu na chirurgii a budes kludna.

Ak by to bolo nieco problematicke, tiez je lepsie to podchytit teraz hned, ako si to mesiace sama sledovat, striedavo sa stresovat a ukludnovat, ci to rastie, nerastie. Predstavovat si vsetky hrozne veci. A ist az vtedy, ked ti nakoniec urobia po velkej operacii umely vyvod.

tulipanik12
22. mar 2025

@123viktoria ja mám takých viac a gynekológ mi na to povedal, že vonkajšie hemoroidy. O to skôr, ak máš dieťa

ivangeline
22. mar 2025

Hneď som šla písať, že hemoroid. Pred pôrodmi ma to ani nebolelo, nic… a potom som rodila. :D

123viktoria
autor
22. mar 2025

@tulipanik12 prave že mám česrtvo 18 a všimla som si to myslite že to mozu byt tie hemoroidy mam zbehnut k lekarke ?

tulipanik12
22. mar 2025

@123viktoria ono môžu byť, však skús s tým skočiť k obvodnej doktorke a ona ťa uz nasmeruje

123viktoria
autor
22. mar 2025

@tulipanik12 dobre cez tyzden zbehnem dakujem za radu

kitycat
22. mar 2025

Sedavas dlho na zachode?

123viktoria
autor
22. mar 2025

@kitycat nie