icon

Mali ste bolestivú čiaru nad konečníkom?

7. nov 2025

Mal niekto tento problém a vyriešil ho bez návštevy koznej dr. Nad konečníkom medzi ritnami smerom ku kostrci mám bolestivú čiaru ryhu , mám pocit že aj trochu pali , najviac to pociťujem pri sedení , keďže mám sedavé zamestnanie . 4 dni som si dávala Imazol krempastu , ale boli a trochu aj pali naďalej. Čím ste si pomohli.

anonym_290f75
7. nov 2025

púder

anonym_688321
7. nov 2025

Pityol, sudocream, fucidin alebo fungucidin, neviem ktorý presne, ale mala som to pre deti. poprípade sa opýtať v lekárni. Veď tam nevedia, či to pýtaš pre seba, pre dieťa, pre babku, dedka... Tam najskôr poradia.

krasneleto
7. nov 2025

@anonym_autor pokial je to vyparene tak sudocrem alebo imazol... ak to nie je vyparene a boli, moze to byt zacinajuci vred

matricia
7. nov 2025
@anonym_688321

Pityol, sudocream, fucidin alebo fungucidin, neviem ktorý presne, ale mala som to pre deti. poprípade sa opýtať v lekárni. Veď tam nevedia, či to pýtaš pre seba, pre dieťa, pre babku, dedka... Tam najskôr poradia.

@anonym_688321 Fucidin je na predpis ako antibiotická masť myslim, na hojenie rán po čistení aj šití napríklad

anonym_3645c5
7. nov 2025

@anonym_autor Radšej choďte k lekárovi(kožný, urológ). Môže to byť všeličo.

simsalabim
7. nov 2025

@anonym_autor ku koznemu, ten ti da na to cielene masticku.

jajo1
7. nov 2025

skús pozrieť pilonidálnu cystu, syn tak mal, najskôr bolestivá začervenaná koža na povrchu, neskôr cysta

xlucia
7. nov 2025

najpravdepodobnejsie su to kvasinky. okrem imazol pasty treba zacat brat velke davky probiotik viac krat denne, upravit stravu. zhruba do tyzdna to bude menej boliet, ale s probiotikami treba vydrtzat niekolko mesiacov a stavu upravit tiez dlhodobnejsie

anonym_cdd779
7. nov 2025

@anonym_autor Canesten krem par dni, potom vazelinu.

anonym_fa49ba
7. nov 2025

Zažila som to už neraz..Odporúčam Yalugen,to mi poradili v lekárni, zaberá.ine krémy neodporúčam dávať,bude ti to tam "kysnúť "

nika23t
Autor odpoveď zmazal
autor
12. nov 2025
@anonym_fa49ba

Zažila som to už neraz..Odporúčam Yalugen,to mi poradili v lekárni, zaberá.ine krémy neodporúčam dávať,bude ti to tam "kysnúť "

@anonym_fa49ba poradili aj mne Lalugen , natieram 5 deň začína mi byt už lepšie , ale neviem akú dlhu dobu ho môžem brat , či sa môže dlhodobo .
Kolko dni si ho prosim ta pouzivala .
Ako prevencia používaš niečo ? Čítala som že zinková masť by mohla byt Ok.

anonym_fa49ba
12. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_fa49ba poradili aj mne Lalugen , natieram 5 deň začína mi byt už lepšie , ale neviem akú dlhu dobu ho môžem brat , či sa môže dlhodobo .
Kolko dni si ho prosim ta pouzivala .
Ako prevencia používaš niečo ? Čítala som že zinková masť by mohla byt Ok.

@anonym_autor
Medzi kremovanim čajovnikovy olej som si dala do vody pár kvapiek a vytierala vatovym tamponom.Preventivne nič,len som zmenila spôsob sedenia.Mne sa to robilo len v lete

autor
13. nov 2025
@anonym_fa49ba

@anonym_autor
Medzi kremovanim čajovnikovy olej som si dala do vody pár kvapiek a vytierala vatovym tamponom.Preventivne nič,len som zmenila spôsob sedenia.Mne sa to robilo len v lete

@anonym_fa49ba ako si zmenila spôsob sedenia ? Máš podsedak , lebo ja mám sedavé zamestnanie

anonym_fa49ba
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_fa49ba ako si zmenila spôsob sedenia ? Máš podsedak , lebo ja mám sedavé zamestnanie

@anonym_autor vo voľnom čase som sedela že nohy pokrčené,kolena pod bradou,a tym som si na kostrč pritlačala tak som si to dráždila.. už som si odvykla tak sedieť