icon

Malý ascites v malej panve

23. apr 2023

Pekny den, bola som na kontrolnom vysetrenk ct, nakolko som mala v minulosti cystu na vajecniku, toto mi tam vyslo, dost ma znervoznilo to slovo ascites …. Co znamena maly ascites v malej panve? Mate niekto skusenost? Ďakujem

trgypadl
•
23. apr 2023

Nebola si tesne po ovulacii?

autor
•
23. apr 2023

@trgypadl praveze som na tom ct bola asi 3-4 dni pred začatim MS

autor
•
23. apr 2023

@trgypadl čiže po ovulacii som bola asi 10 dni

trgypadl
•
23. apr 2023

Male mnozstvo tekutiny moze byt po ovulacii, alebo po prasknuti cysty. Ta cysta co bola mohla byt po prasknuti....

autor
•
23. apr 2023

@trgypadl ale to som mala cystu par rokov dozadu, kvoli nej mi jeden vajecnik vzali a terza chodim takto na kontrolu, len teda na ct vsetko ok, len toto tam popisane ze maly ascites v malej panve …. Tak ma to znervoznilo, po ovulacii som mala uz asi 10 dni

trgypadl
•
23. apr 2023

Neboj lekar Ti všetko vysvetli, ale male mnozarvo tekutiny sa bezne moze vytvorit aj pi avulacii, mohla si mat aj drobnú cystu o ktorej si nevedela a mohla prasknut

trgypadl
•
23. apr 2023

Ak nemas ziadne tazkosti nestresovala by som sa kvôli tomu

autor
•
23. apr 2023

@trgypadl možno sa ho skusim spytat, ci by mi nezobral vzorku, lenze ja neviem, ja mam pocit ze dnesni lekari len na poradniach pisu o tom ako sa led tak zoberie biopsia a podobne ale realne mam pocit ze ti v ambulanciach neurobia nic take ….

trgypadl
•
23. apr 2023

Vsetko konzultuj s lekarom, ktorý Ta na toto vysetrenie poslal, ale bezne sa punkcia tohto obsahu nerobi, aspon o tom neviem. Drzim palce