Mám 17 rokov a ploché prsia
Ahojte ženy, dievčatá..
Mám 17 rokov a mám taký problém, že bradavky nemám vždy vystúpené. Dosť často sú ploché, akoby do špicu. Pekné bradavky mám keď mi je zima. Akoby stvrdnú a sú také aké majú byť. Trápi ma to a neviem, či je to normálne. Máte s tým skúsenosti?
@natalkaaaaak je to normalne. Mám o 10rokov viac a tiez take 🙂
@natalkaaaaak 😂 a čo si myslíš, že bradavky sú v normálnom stave len keď je ti zima? 😂 normálny stav je, keď sú ploché, stiahnuté a napríklad pod tričkom ti nesvietia na kilometer.
Či chýbali sme na biológii?
@amelia000 vazne si nepripadam ako uchyl 😂 len ma trapi ci to nebude nejaky zdravotny problem v tom.
@natalkaaaaak neber to osobne, mali sme tu kadejake temy uz 🤣 nie ak si zena tak je to uplne ok, ziaden zdravotny problem.
Ak nenarastu mame tu aj plastickych chirurgov.neboj,co nedala pfiroa ,da medicína
Tak neviem, ale ked som ja mala 17, tak ma isto netrapil tvar bradaviek. A este, ze by som sa kvoli tomu registrovala prave na forum pre mamicky a bala sa, ze je to zdravotny problem.
@natalkaaaaak a čo??? Ja mám skoro 40 a tiež ploche prsia. Chvalabohu, iné by som nechcela. Ak ti to pomôže, chlapov tvoje prsia vôbec nezaujímajú 😁
Ty nie si 17 ročná slečna.
Bradavky stvrdnu pri "podrazdeni". Rozumej nie sexualne drazdenie, ale ked sa babatko snazi prisat na bradavku aby sa napilo. Tak na to su bradavky.... Inak su makke a neforemne

@natalkaaaaak no, počkaj ked budeš tehotna čo za štuple budeš mať 😂😂☝️budes si priať aby boli ploché ako kedysi.