icon

Mám 18 rokov a už asi štyri mesiace ma trápia výtoky a svrbenie

24. júl 2020

Mám 18 rokov a už asi 4 mesiace ma trápia výtoky a svrbenie :( už naozaj neviem čo robiť. U gynekológa som bola už 3x stále.mi predpisuje iné tabletky a stále nič. Naposledy sa mi zdalo že už už to bude fajn ale začala som brať atb a znova. Chcem k nemu ísť znova ale nebude to už blbé 4x kvôli tej istej veci? Skúšala som aj voľnopredajné lieky a nič proste. Som už naozaj zúfala. Bol preliečený aj partner keby náhodou.

Strana
z2
nistika
26. júl 2020

@marianeta každopadne vyplachnut to nejak treba na tom sa zhodneme 🙂

autor
7. aug 2020

Prosim vas, tie atb som brala na zapal, doktorka nevedela aky presne a ked som ich dobrala gyn. mal dovolenku, medzi tym kym som bola "zdrava" a cakala sa mi zapal opat vratil a zistili mi nakoniec az zapal oblicky a lezala som v nemocnici a dalsie atb mi davali uz i.v. a dostala som aj ms ale svrbenie aj vytok prestalo prisla som domov a mam zasa vytok taky kremovy biely ale svrbenie nie, mozu/mohli mat tie mykozy suvis s tym zapalom?

carduelis
7. aug 2020

Zena mava bezne vytok- ide o hlien, ktory tvori krcok maternice a meni sa pocas cyklu. Na tejto zmene su zalozene metody sledovania plodnych a neplodnych dni. Tazko takto povedat ci ten vytok, ktory mas teraz je mykoza alebo bezna sucast cyklu. Ak nepocitujes svrbenie a palenie zatial sa tym netrap a skus sa odsledovat, ako a ci sa meni typ hlienu. Precitaj si aj nieco o Billingsovej metode. Ked sa naucis aky hlien mas bezne pocas cyklu, potom velmi lahko zistis kedy moze ist o mykozu 🙂

autor
8. aug 2020

@carduelis tak nemyslim si ze to je normalny bezny hlien ked mam od neho dos mokre nohavicky a je to neprijemne, ci tak to má byt?

carduelis
8. aug 2020

Takyto typ hlienu je charakteristicky pre ovulaciu, je ho vela, citis mokro, na wc sa nevies “doutierat”

autor
8. aug 2020

@carduelis cez ovuláciu mam iný hlien a este ju ani nemám

Strana
z2