icon

Mám divný fľak na prsníku

23. dec 2021

Ahojte dnes sa mi vytvorilo toto na prsníku vôbec to neboli nemám to ani opuchnuté ani žiadna Hrčka, kojím neviem či ma mala nezaskrablia čo to môže byt? Ďakujem

Mám divný fľak na prsníku
katie253
23. dec 2021

Ak kojíš môže to byť začínajúci zápal prsníka. Môžeš to mať na dotyk aj teplé. Mne doktork poradil potierať octanovou masťou, pred kojenim umyť.

autor
23. dec 2021

@katie253 ale kojím už dlho rok aj 3 mesiace. Môže to byt zápal ? Vám sa to tiež takto prejavilo?

katie253
23. dec 2021

Áno, takto sa mi to prejavilo. Za 7 mesiacov som mala 3x zápal. Môžete mať aj teplotu. Ak by bola teplota dlhšie, tak vám gynekológ predpíše ATB.

janka_266
23. dec 2021

Ja by som povedala, že mala si v noci cucla z nesprávneho miesta, mne to tiež raz spravil vedúci, cucflek 🤷‍♀️

autor
23. dec 2021

@janka_266 áno je to pravda viacerí mi to povedali 😂 zbytočne som hystercila a dávate si na to nejaku masticku ?

janka_266
24. dec 2021

Nič som si na to nedávala, tiež má to nebolelo, len v noci som lepšie dvala pozor odkiaľ sa snaží jesť, ale hovorím, spravil to len raz 😃

ckatka
24. dec 2021

Presne..vyzerá to ako cucflek.stava sa mi to, keď v noci malý netrafi a ja si neskoro vsimnem ze sa.snazi pricucnut 😂😂