Mám hrčku na okraji dvorca na bradavke

katka3588
7. jún 2021

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať na skúsenosť s tymto problémom, ešte než pôjdem na konci júna k lekarke na vyšetrenie. Asi pred mesiacom sa mi urobil ma bradavka na začiatku dvorca taký vred (bolák) ktorý mi navrel,kedže to je citlivé miesto skúšala som jemne vytlačit. Vyšlo trochu hnisu,tak som to natrela mastickou a nechala tak, po čase sa tam urobila chrasta, no pred 2 tyždňami som si sama vyšetrovala prsníky a zacítila som tam hrčku tak som to skúsila potlačiť a vyšiel od tial taký tvrdý maz. Odvtedy tam ta hrčka je . Nebolí je pohyblivá,keď ju podoberiem prstami tak ju pekne viem ohmatať,ale potom potom sa to ukludní a je mäkká až skoro žiadna. Samozrejme že počkám na vyšetrenie,len v človeku sa prebudí taký malý strach. Ďakujem za každú odpoveď. V 29 r som porodila a v rodine žiadne ochorenie prs nemáme.

pedroma
7. jún 2021

@katka3588 riesim teraz presne to iste...ja som si s tym zabehla na sono prsnikov, tam OK. Potom na kozne, kde som mala sice kontrolu znamienok, ale hned som to spomenula, a je to upchaty zapaleny mazovy zliabok resp.drobna cysticka. Pytala som sa na horm.povod, ale dr. mi to poprela. Tiez nemame v rodine nikoho, kto ma problemy s prsnikmi. Dostala som miesanu antibioticku mast na tri tyzdne. Mam ju t.č. 5mm.

katka3588
autor
7. jún 2021

@pedroma ahoj, naozaj to vie byť z takéhoto vredu? Bože môj,lebo keď to mierne stlačím tak to riadne navre ako keby to chcelo vystreknuť ale nič. Mňa moja doktorka zavolala už zajtra na sono prs. Tak som zvedavá ak bude všetko ok tak potom asi tiež na kožné. A kožná ti hneď predpísala atb masť? Vedela hneď o čo ide? Ďakujem za tvoju správu, no prajem ti aby sa ti čím skor zahojilo 🙂

pedroma
7. jún 2021

@katka3588 ano, hned reagovala, ked to zbadala. Zakladom jej maste je bactroban.

katka3588
autor
8. jún 2021

@pedroma ďakujem ti za pomoc, idem to riešiť. Tak nech sa ti to zahojí čim skôr. Pekný deň Ti prajem.