Mám krvácanie mimo cyklu

14. máj 2021

Baby, mám taký problém.

Skôr, ako ma ukameňujete, áno bola som už aj u doktora.

Beriem HAK. Každý deň pravidelne o deviatej. Musím si poklopať, tabletku som nikdy nezabudla užiť, ale niekedy sa proste stane, že ma vypína už o štvrť na deväť, tak si dám tabletku skôr.

O čo mi ale ide. Posledné dva mesiace mávam také jemné krvácanie mimo cyklu-taký slaboružový výtok, po sexe zakaždým krvácam. S priateľom nemávame nejaký tvrdý sex, i keď je pravda, že niekedy mám zo začiatku problém zvlhnúť a vtedy to chvíľu pobolieva.

Tento mesiac som brala aj antibiotiká a pridalo sa také pichanie v podbrušku. Tehotná nie som, na ultrazvuku, v krvi ani stermi mi doktor nič nezistil.

Myslíte, že to môže byť naozaj tým, že tabletku užijem niekedy o polhodinu skôr? Alebo som proste iba ,,vydratá”?

Môj gynekológ mi na toto nevedel odpovedať, preto sa pýtam tu, či niektorá z vás nemá podobné skúsenosti. Nemyslím si, že slabé krvácanie mimo cyklu je celkom normálna záležitosť.

Ďakujem vám veľmi pekne.

aniko2
14. máj 2021

Moja známa má to isté. Nemá žiadne gynekologické problémy. Dlho to riešila ale nikto nevedel z čoho to môže byť. Ona okrem občasného krvácania mimo cyklu (hl.pri styku) žiadny iný problém nemala tak to prestala riešiť a proste sa stým naučila žiť.

kristin3558
14. máj 2021

Ahoj je to skor hormonalne, vedela by som ti pomoct napis mi sukromnu spravu ak chces

columbine
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
14. máj 2021

@columbine cením si, že mi chceš pomôcť, ale tieto bludy o tom, že žena krváca pri kontakte s očkovaným, po očkovaní atď. mi tu prosím ťa nepíš 😄 ak vymazali tie fóra, veľmi dobre spravili, aspoň sa tu nešíria bludy. Ad 1 očkovaná nie som, ad 2 covid som prekonala, ale už dávnejšie, to príčina nebude. HAK beriem rok, predtým som mala rok pauzu a ešte predtým som brala inú HAK 8 rokov.

columbine
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nika23t
14. máj 2021

Ešte môže byť, že pri styku si jemne podrazdis sliznicu, tým pádom mozes trochu krvácať, alebo mat krvavý výtok. Hlavne, ak máš niekedy problém dostatočne zvlhnut. Ja som pri problémoch s vlhkosťou tiež mala po sexe jemný ružovokrvavý vytok. Mesiac sme si dali pauzu a užívala som tablety cicatridine, dve balenia, 20 tbl. Mne to pomohlo, zvnútra som sa zregenerovala a odvtedy som nemala tento problém.

autor
14. máj 2021

@columbine 🙂 nevylučujem, že po covide a najmä po dlhodobom človek môže mať nejaké vedľajšie účinky ako napr. depresiu, vypadávanie vlasov atď. Keďže som ale mala covid už dávnejšie, nemyslím si, že je to z toho, ani lekár mi nič také nespomínal, že by to mohla byť možná príčina.

autor
14. máj 2021

@nika23t ďakujem krásne 🙂 aj som predpokladala, že problém bude asi v tomto. Ono následne po sexe krvácam doslova, nie len ružovkastý výtok, skutočne ako keby mi tam priateľ s prepáčením niečo ,,vydral”, keďže ja som uzučká a on je viac obdarený. Ružovskastý výtok mám ešte pár dní potom. Dnes teda kúpim tabletky. 🙌🏻🙂

ninka99865
1. feb 2022

Ahoj, vyriešila si to nakoniec?