icon

Mám len 1 vaječník a na ňom cystu

hviezdickananebi
31. júl 2015

Ahojte, prosim vas, ktore mate podobne problemy ako ja aby ste mi napísali, či sa vam podarilo otehotnieť,..
Bola som operovana na dermod na vaječniku, vzali mi cely jeden vaječnik! 😠 😠 aj napriek tomu, že nemuseli, ale vraj preto "že aj tak by sa mi to tam mohlo znova vytvoriť" , som par mesiacov po operacii a mam bolesti aj v tom druhom, som si ista že tam niečo je, ... v podtate bolesti mam od tej operacie, ale moja gyn mi odmietla spraviť sono, vraj vysledky laparo su presnejšie, a pri laparo bol ten zostavajuci udajne v poriadku....
Objednala som sa do CAR na vyšetrenie..nemam partnera s ktorym by bolo možné mať dieťatko, ale velmi po nich tužim ☹
bojím sa dalšej operacie...vôbec neviem čo mam robiť...

prosim vas, tie čo mate podobne skusenosti, ako ste dopadli, mate detičky?
mám 21 rokov...

Strana
z2
kaja81
25. jan 2019

Ahoj chcem sa opytat ako si na tom po rokoch?mne vyoperovali vaječník v r.2010,2013 som porodila dcerku bude mat 6rokov,museli sme podstupit umele oplodnenie,ale teraz uz asi cca 3roky mam problémy,ze ma boli strana kde vajecnik nemam,doktor nevie ci su to zrasty,navrhuje laparoskopiu,vidi ze tam nieco mam,nezvacsuje sa to,no len ked mam ovulaciu je to katastrofa,vystreluje mi bolest az do konecnika,neviem,ci tu niekto mas takym niecim skusenost,dakujem za odpovede

Strana
z2