icon

Mám neustále zápaly močových ciest

4. aug 2021

V januári to budú 2roky co mam neustále zápaly močových ciest ešte nikdy to nebolo úplne bez bolesti vždy to bolo len lepšie, horšie a na zblaznenie.. V moci mi vždy vyšla baktéria e coli.. Nieje mesiac bez toho aby som nemala antibiotika... Už nevládzem som mlada a obmedzuje ma to v živote, všetko som už obmedzila, cukry, mlieko, pred a po sexe pijem blokurimu následne sa vymocim, hygienu dodržiavam, tangá a ani sietovinove ci čipkované nohavičky nehrozia, denne pijem uro čaje a dostatok vody, vitamíny pravidelne, nikto mi nevie pomôcť, prosím mate nejaké rady, vyksuala som už všetko a naozaj už nevládzem 😭prosím 😭

Strana
z2
kvet234
2. aug 2025
@beky223

Už sa nedá objednať, riešila som to s ich podporou a vraj sa im balíky s Hiprexom vracali z hraníc naspäť, tak museli dovoz zrušiť. Ale objednala som z Dánska, tam ho dostať pod názvom Haiprex🙂

@beky223 Ano, s tou australiou to fungovalo do jari, zadrzali mi colnici poslednu objednavku, ale eshop mi vratil peniazky🙃 Z danska mam aj ja😃

kapia
18. sep 2025
@kvet234

@beky223 Ano, s tou australiou to fungovalo do jari, zadrzali mi colnici poslednu objednavku, ale eshop mi vratil peniazky🙃 Z danska mam aj ja😃

@kvet234 skončila som teraz kuru s koloidnym striebrom a znova palenie štipanie bakteria je tam stále skusim ten Haiprex

Strana
z2