Mám pichanie v podbrušku

5. nov 2020

Ahojte, posledné 3 dni dozadu som pociťovala silnejšie pichanie v podbrušku , hlavne na ľavej strane ... menzes som mala dostať už pred 5 dňami , ešte ale neprišiel ( nemám pravidelný cyklus ) tak sa chcem opýtať či to môže mať nejaký súvis , že menzes sa blíži ? ... pýtam sa preto, lebo pred menzesom také niečo som nikdy ešte nemala. Pichanie určite nie ... včera večer som celu noc poriadne nespala lebo som mala silne bolesti akokeby už mám menzes aj dnes cely deň ale zatiaľ nič ... ráno som akurát mala takú ďobku akokeby hnedú škrvnku...ďakujem.

viikkki
6. nov 2020

Test si neskúšala?

zuzana111984
6. nov 2020

Mala si posledné týždne/mesiace styk? Ak hej, nechcem ťa strašiť, mohlo by ísť o mimaternicové, pri ňom by si uplne normálne mala menzes a teda nevedela, že si tehotna. Bolesť, že nemôžeš kvôli tomu spať a len na jednej strane je podozrivá, ak by sa ti embryo zaseklo v ľavom vajcovode a rastie, tak by to tak bolelo. Menštruač. bolesti byvajú skôr celkove, nie len naľavo. Obetuj par eur a urob si pre istotu test.
Ak si dlhodobo bez styku, tak smer gyn., ci nemás zápal alebo cystu. Veľa zdravia prajem

autor
6. nov 2020

@zuzana111984 styk som mala naposledy pred 3 týždňami a dnes som akurát dostala menzes takže pravdepodobne verím, že všetko je v poriadku ... uvidím ako sa budem cítiť po ňom ale ďakujem za info ... dúfam, že nič zlé to neznamenalo .

autor
6. nov 2020

@viikkki neskúšala lebo som čakala kým nedostanem menzes , dnes som ho teda už dostala takže asi to znamenalo skôr prichádzajúci menzes....

zuzana111984
7. nov 2020

Hlavne, aby si nemala nejaké nezvyčajne silné bolesti, čo bežne pri ms nemávaš, inak možno si len prechladnutá alebo si bola nafúknutá a bolesť čriev sa ľahko pomýli so ženskými bolesťami. Verím, že to bude OK 😉

autor
10. nov 2020

@zuzana111984 dnes mám menzes 5. deň , silné krvácanie som mala zhruba 2 dni, od 3. dňa už to bolo v pohode už to nebolo veľa ale to je u mňa stále , že prvé 2 dní je to krvácanie silnejšie a od 3 dňa ani neviem, že mám menzes ... ale neviem či si to domýšľam alebo čo ale občas aj cez menzes som zacítila občasne pichnutie alebo proste niečo na tej ľavej strane ... 🤷‍♀️ Ale aj keby to bolo mimomaternicove tak myslite, že by ma prestali bolieť prsia s odchádzajúcim menzesom ?

zuzana111984
11. nov 2020

Juj, prepáč, ak som ťa vystrašila, neboj, nejaké jemné pichanie je normálne, ak by si mala mimomaternicové, bolesť by bola silná, mohla by až vyústiť do prasknutia vajcovodu, vtedy by už bola bolesť neznesiteľná s vnútornym krvácaním..skôr môžeš byť prechladnutá, ale ak to bude trvať, tak zbehni ku gyn.

autor
12. nov 2020

@zuzana111984 nie ako v pohode , mne len proste to pichanie stále pretrváva , niekde ženy písali žeby som mohla mať aj zápal ale väčšinou keď je zápal v tele tak človek má aj teploty nie ? Ja sa citim úplne v pohode 🤷‍♀️