Mám pravidelný menzes, ale nemám ovuláciu
Ahojte, je to mozne ze nemavam vobec ovulaciu aj ked menzes mi chodi na hodinu presne kazdych 28 dni?
@paskolinka podla folikumetrie ņemam a ani ovulacne testy nic neukazuju tak preto si myslim ze ņemam
@gabrielita1610 pri prvom som mala ovulku az po uzivani hormonov a teraz chceme este jedno babo a zase sa nam nedari
@vikis5 je to mozne, ale mozno si ju nemala iba teraz.. stava sa to. Alebopatris k takej mensine zien, ktore maju ovulku len niekolko hodinovu a testy ti ju nemusia zachytit ak si test nerobis napr 3x denne :(
@vikis5 je to bohuzial mozne, pravdepodobne PCOS syndrom polycystickych vajecnikov
Ak ti z jedneho cyklu robili folikulometriu, tak este nie je nic stratene, moze to byt tak, ako pisu vyssie baby, ze mas len niektore cykly anovulacne. Je treba urobit folikulometeiu z viac cyklov a potom ti mozu nasadit liecbu. Zvykne sa davat clostilbegyt, to je liek priamo vyvolavajuci ovulaciu.
Drzim palce.
@paskolinka no uplne pravidelnu, preto mi je to divne, ked citam ze baby co maju anovulacne cykly tak maju aj tak 40 - 50 dnove
@lucmar2015 napriklad dnes by som povedala ze som ju mala, brucho pobolieva, ale test je uplne biely..tak neviem co si mam mysliet
@vikis5 presne, je to zvlastne, lebo baby co nemaju ovulaciu, resp. maju ju len obcas, maju skor dlhe a nepravidelne cykly. ale mozne je vsetko... a ak ti clostil tak pekne pomohol minule, tak nieco asi naozaj nefunguje. ale aspon viete, ako na to 😉

@vikis5
je to mozne. Ale viac pravdepodobne je, ze len niektore cykly su anovulacne (bez ovulacie).