icon

Mám sa báť pozitívneho testu na skryté krvácanie?

dianka03
1. mar 2024

Dobrý večer chcem sa spýtať mal už niekto pozitívny test na krvácanie v stolici?a potom na kolonoskopii bolo všetko vporiadku?k tomu pozitivnemu testu mam aj bolesti brucha už mesiac a hnačky samozrejme som objednaná na 6.3 na kolonoskopiu v celkovej anesteze len sa hrozne bojím výsledku už týždeň kvôli tomu nespím úplne som v strese.chcem len vedieť či ten pozitívny test musí byť to práve čoho sa bojím alebo to môže byť niečo iné napríklad polypy zapal atď.Ďakujem za odpoveďe.

Strana
z2
mbuca
2. aug 2024

@dianka03 dobry dianka, ako si dopadla? Aj mna caka kolono...mozem sa spytat kde Ti ho robili?

dianka03
autor
3. aug 2024

@mbuca Dobrý večer stále som nebola 2x mi to internistka zamietla kvôli nachladnutí ale 13.8 som objednaná do Košíc kďe preoperačne nepotrebujú keďže to chcem v celkovej anestéze

mimuskam
1. sep 2024

@dianka03 dobrý deň, tak ako, už ste bola?

bond0007
13. sep 2024

Zdravim vás mávam dlhší čas
zvýšenú teplotu cez deň 37,2 večer zmizne vyšiel mi nedávno pozitívny fob test. Čo to môže byť?

lucinkaboz
24. sep 2024

@janicka9898 a co ti nasli prosim?

dianka03
autor
17. okt 2024

@mimuskam Áno a všetko je vporiadku, nakoniec mam edrometriozu

kulumulu123
17. okt 2024

@dianka03 môžu to byť aj hemoroidy a hnačka môže mať kopec pričiň vrátane stresu tak kľud a dozvieš sa po kolonoskopii aj tak s tým nič iné neurobíš... Len nechápem prečo ti dali termín 6.3 ved to je o 5mesiacov!!!! Odkiaľ si? Skus niekde skorší termín

dianka03
autor
17. okt 2024

@kulumulu123 ja som už mala kolonoskopiu a všetko je vporiadku

kulumulu123
17. okt 2024

@dianka03 ôk tak super 👍

pavolpompa
16. nov 2024

Prosím Vás kolko gramov krvi vám zistili pri teste . Mam tiež pozitívny test na okultné krvácanie

laura851
30. aug 2025
@dianka03

@mimuskam Áno a všetko je vporiadku, nakoniec mam edrometriozu

@dianka03 to krvacanie mas z endometriozy? Aj ti vysvetlili preco? Ako ta liecia? Mna operovali v januari, zistili mi endometriozu a po operacii mi zacali problemy, boli tyzden brucho, mam tmavu stolicu, potom mi to prejde... A opat vrati....

dianka03
autor
30. aug 2025
@laura851

@dianka03 to krvacanie mas z endometriozy? Aj ti vysvetlili preco? Ako ta liecia? Mna operovali v januari, zistili mi endometriozu a po operacii mi zacali problemy, boli tyzden brucho, mam tmavu stolicu, potom mi to prejde... A opat vrati....

@laura851 už 10 mesiacov mám hormonálnu liečbu ale stále mám problémy, lekár má nechce operovať

dianka03
autor
30. aug 2025
@dianka03

@laura851 už 10 mesiacov mám hormonálnu liečbu ale stále mám problémy, lekár má nechce operovať

@dianka03 krvácanie bolo že vraj z ďasien

laura851
4. sep 2025
@dianka03

@dianka03 krvácanie bolo že vraj z ďasien

@dianka03 dakujem za odpoved

Strana
z2