Mám sa báť pozitívneho testu na skryté krvácanie?
Dobrý večer chcem sa spýtať mal už niekto pozitívny test na krvácanie v stolici?a potom na kolonoskopii bolo všetko vporiadku?k tomu pozitivnemu testu mam aj bolesti brucha už mesiac a hnačky samozrejme som objednaná na 6.3 na kolonoskopiu v celkovej anesteze len sa hrozne bojím výsledku už týždeň kvôli tomu nespím úplne som v strese.chcem len vedieť či ten pozitívny test musí byť to práve čoho sa bojím alebo to môže byť niečo iné napríklad polypy zapal atď.Ďakujem za odpoveďe.
Zdravim vás mávam dlhší čas
zvýšenú teplotu cez deň 37,2 večer zmizne vyšiel mi nedávno pozitívny fob test. Čo to môže byť?
@janicka9898 a co ti nasli prosim?
@dianka03 môžu to byť aj hemoroidy a hnačka môže mať kopec pričiň vrátane stresu tak kľud a dozvieš sa po kolonoskopii aj tak s tým nič iné neurobíš... Len nechápem prečo ti dali termín 6.3 ved to je o 5mesiacov!!!! Odkiaľ si? Skus niekde skorší termín
@kulumulu123 ja som už mala kolonoskopiu a všetko je vporiadku
@dianka03 ôk tak super 👍
Prosím Vás kolko gramov krvi vám zistili pri teste . Mam tiež pozitívny test na okultné krvácanie
@mimuskam Áno a všetko je vporiadku, nakoniec mam edrometriozu
@dianka03 to krvacanie mas z endometriozy? Aj ti vysvetlili preco? Ako ta liecia? Mna operovali v januari, zistili mi endometriozu a po operacii mi zacali problemy, boli tyzden brucho, mam tmavu stolicu, potom mi to prejde... A opat vrati....
@dianka03 to krvacanie mas z endometriozy? Aj ti vysvetlili preco? Ako ta liecia? Mna operovali v januari, zistili mi endometriozu a po operacii mi zacali problemy, boli tyzden brucho, mam tmavu stolicu, potom mi to prejde... A opat vrati....
@laura851 už 10 mesiacov mám hormonálnu liečbu ale stále mám problémy, lekár má nechce operovať

@dianka03 dobry dianka, ako si dopadla? Aj mna caka kolono...mozem sa spytat kde Ti ho robili?