icon

Mám sa liečiť na ureaplazmu aj bez príznakov?

15. apr 2025

Ahojte, na urologii mojmu muzovi bola diagnostikovana ureaplazma... ma brat lieky 2 tyzdne a potom po dvoch mesiacoch od dobratia liekov ma prist na kontrolny vyter ci uz je to ok. Povedal mu, ze sa mam preliecit aj ja, ale ja ziadne priznaky nemam. Zajtra idem ku mojej gyn. Na vyter, som uz objednana rano ... je mozne, ze moj vyter bude negativny aj ked mi nic nie je? Ked by bol negativny, musim sa liecit preventivne? Uz sme to pred par rokmi mali ale nie az takto... Trapi ma to nie len kvoli nasmu teraz zdravotnemu stavu, lebo muza to boli ale aj kvoli tomu, ze 2.5. Odchadzame na dovolenku, kde su wellnesy, voda atd. Moze ist do wellnesu? Alebo ja? Do vody? 🥲..

michaelam2
15. apr 2025

No ak by si vysla pozitivne tak ja by som sa na tvojom mieste tiez preliecila, lebo sa stane akurat to, ze on uz bude zdravy a ty ho zas nakazis. To ze nemas priznaky teraz neznamena, ze ich nebudes mat neskor. Ono vacsinou to byva naopak, ze zena sa citi zle a muz je ok aj ked on je ten prenasac a vtedy sa musi aj on preliecit.
A k tym wellnesom no neviem, uplne vhodne to asi nie je ale su to este 2 tyzdne.

malaopicka
15. apr 2025

Úplne nepodstatne či si pozit alebo negat. Treba nasadiť rovno liečbu obom, keďže spolu pohlavne žijete.

michaelam2
15. apr 2025

Este doplnim…dala si si skontrolovat aj moc? Ci len vyter u gynekologa?

autor
15. apr 2025

@michaelam2 mam doniest ranny moc zajtra

autor
15. apr 2025

@michaelam2
@malaopicka takze aj ked ster budem mat negativny mi daju antibiotika? Ostatne mi je jasne

babushkaem
15. apr 2025

ja som tiez nemala priznaky a mala som to.. tri tyzdne sme brali obaja atb...

michaelam2
15. apr 2025

Ak budes mat ster negativny ti podla mna nedaju atb. Predpokladam ze teraz sex vynechavate.

autor
15. apr 2025

@michaelam2 uz 2 mesiace sme presne kvoli tym problemom nemali a este 2 mesiace ani nebudeme.. ale to nam nevadi, s tym sme ok, ja som len chcela vediet, ze co ak by bol negativny a o ten pobyt

michaelam2
15. apr 2025

Tak nemyslim si ze ti daju atb ak budes negativna. To by ti inak ani testy nemuseli robit. A co sa toho wellnesu tyka, ak budes negativna a chlap bude mat dobrate lieky a nebude mat problemy tak ja by som asi sla.

autor
15. apr 2025

@michaelam2 dakujem za info.. uvidime teda co bude zaciatkom maja

malaopicka
15. apr 2025

Podľa výsledkov nasadia atb (bude uvedená citlivosť). Ak budú negatívne, ja osobne by som dala empiricky štandardnú dĺžku liečby, aby ste si to neposúvali. Záleží však od doktora, každý si robí ako uzná za vhodné.

alenamihal
15. apr 2025

Budete si to prenasat jeden na druheho..ani manzel nemal priznaky ja ano a hned mi na gynde povedala,ze treba obidvoch preliecit..napokon manzel isiel k urologovi a tam mu predpisal ...ja osobne by som sa preliecila..

parvinka0001
15. apr 2025

My keby sme neriešili dieťa ani nevieme že to muž má .nemal žiadne problémy .preliecili sme sa obaja

autor
15. apr 2025

@alenamihal a kde pise, ze sa nechcem preliecit?

sowhat
15. apr 2025

v ktorej casti konkretne mal manzel bolesti? inak pride mi zvlastne ze vas oboch testuju, mne urolog vravel, ze ked to ma jeden z partnerov pozitivne testovane, preliecit treba oboch, aby sa to navzajom neodovzdavalo (i ked ten druhy nema ziadne priznaky)

autor
15. apr 2025

Uz po wc ma zacalo palit ako pri mykoze.. taze aj u mna sa to uz zacina prejavovat.. no uz nech je zajtra nech ma vysetri gyn.. 🙄

vrnk_1116
21. jún 2025

Ahoj ako ro dopadlo? Riešim niečo podobe práve 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

autor
21. jún 2025
@vrnk_1116

Ahoj ako ro dopadlo? Riešim niečo podobe práve 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

@vrnk_1116 ja negativna, partner pozit. ... preliecili sme sa

vrnk_1116
27. jún 2025

Aké lieky ste dostali prosím? Na ako dlho? Pomohli hneď na prvýkrát?