icon

Mám sa obávať cýst na prsiach?

sandra025
9. nov 2023

Cisty na prsníkov, mám sa voho báť,cítim ako keby sa mi naliehanie na dotyk bolia.

zuzka0605
•
9. nov 2023

nie nemas sa bat, je to normalne, hlavne pred MS

vanilkovazmrzka
•
9. nov 2023

A co na to hovori lekar na preventivkach?

kiwi3
•
9. nov 2023

ake cysty? bola si s tym u lekara? ak sa ti tam vytvorila tekutina (mas to dlhodobejsie bolestive a ohraniceny utvar), tak ta sa odstranuje punkciou.

nikola81
•
9. nov 2023

Mam cysty. Som sledovana na preventivkach a teraz v oktobri mi jednu vytahovali, lebo uz dost narastla. Prsia hlavne pred MS mam velmi bolestive, niekedy aj 2 tyzdne pred

sandra025
autor
•
9. nov 2023

@nikola81 boli to...

sandra025
autor
•
9. nov 2023

@zuzka0605 ved ja sa nebojím,,
Mne prsia nárastu aj o 1cislo,nevedela som prečo.Niekedy sú pevné,teraz man iba kožu ale strašne ma bolia ako keby sa napĺňali mliekom taky zvláštny pocit....

lenka2710
•
9. nov 2023

@sandra025 mňa prsia bolia vždy pred MS, niekedy je to v pohode a niekedy je priam hrozna bolesť! Chodievam na preventívky, pred tehu som mala cystu ale keď som bola na kontrole o tri mesiace nič tam nebolo! Ale vždy chodím na preventívky bud cez MS alebo tesne po, vtedy mam prsia mäkké, pred MS ich mam ako vrecia cementu a bolestivé

nikola81
•
9. nov 2023

@lenka2710 Ano presne tak to mam aj ja, teraz ta cysta ktora mi narastala najviac sa zapalila, bolest neskutocna, prsnik zapaleny a hrca ako vajce. Spavala som v sportovej podprsenke lebo som sa budila na bolest ked som sa otocila. Ja mam toto cely zivot, dr vravi ze som jedna z tych ktora ma cystycke prsniky a myslim ze to nebolo posledny krat co mi to vytahovali. Vekom sa mi to len zhorsuje. Aj sportovanie je pre mna problem pri takych bolestivych prsiach.