icon

Mám sa pred laparoskopiou kvôli myómu oholiť?

zuzankaa24
14. apr 2025

Pekny deň prajem, mam ist na laparoskopicku operáciu, kvôli vybratiu myomu. V pokynoch píše že by som sa nemala oholiť ale je mi to nepríjemne aby som tam išla nejak neupravená. Na webe pisu v niektorých článkoch, že sa pacient má oholiť, niekde pisu že v deň operácie oholi sestrička. Ako to vlastne je? Vie mi niektorá poradiť, či ste niečo podobne už absolvovali a holili sa doma alebo v nemocnici pred operáciou alebo ste to vôbec neriesili?
Dakujem za odpovede 🙂

krasneleto
14. apr 2025

@zuzankaa24 v den operacie musis byt urcite oholena... resp. kontrolovat budu pri prijme... mam za sebou bohuzial asi 15 narkoz a pokíal sa nebavime o mandliach, oholena urcite musis byt. v opacnom pripade ta do hladka oholia sestricky

rachel36a
14. apr 2025

@zuzankaa24 išla som oholena..bolo by mi nepríjemné keby na holila sestricka

adela_1
14. apr 2025

@zuzankaa24 Určite sa radšej ohol, mňa holili v nemocnici a bolo to dosť na tupo 😬.

lucylaw
14. apr 2025

Určite sa musíš oholiť,mne vyberali laparoskopicky myóm z maternice v januári a musela som byť oholena,minimálne 3-krat sa ma sestričky pýtali,či som oholena..

izabela181
14. apr 2025

@zuzankaa24 ja som bola na laparoskopii 2x( vyberali mi cystu na vajecniku) a už v pokynocg z nemocnice, čo si mám doniesť a tak bolo napísané že musím byt oholená a asi dvakrát sa ma to ešte pýtali pri prijme a aj kontrolovali 😅 operovali ma v BB