Mám veľké pysky
Ahojte dievčatá viem je to dosť chúlostivá záležitost a nechcem aby ste mi nejako ešte viac nakladali len sa chcem niekomu zveriť alebo porozprávať pretože nikdy s nikým som sa o tomto nerozprávala je mi to dosť trápne a je to chúlostivé preto píšem aj anonymne za čo sa ospravedlňujem...asi od puberty ma trápi to že mám veľké pysky ohanbia podotýkam nemala som veľa sexuálnych partnerov nakoľko to bolo pre mňa strašne zahanbujúce tak som mala len 3 a 2 boli moji partneri hanbím sa kvôli tomu chodiť aj ku gynekológovi, a vlastne aj na kúpaliska pretože to cez nohavičky vyzerá ako malý penis je to pre mňa strašne traumatizujuce hlavne keď vidím že iné ženy to nemajú ani moje spolužiačky to nemali... S partnermi som o tom nehovorila ani s jedným bolo to pre mňa trápne a preto som s nimi chcela spávať len po tme snívam o labioplastike len momentálne finančné prostriedky sú zložité prosím ak je nejaká baba ktorá bola na tej plastike pomohlo vám to zvýšiť si sebavedomie a nemali ste žiadne komplikácie?
@sunny8 ja ti na to odpoviem objektívne a trošku aj subjektívne. áno, teoretická rovina, akú si uviedla je možno pre niekoho pravdou, ale pre mňa ako osobu, ktorá mala tie isté mindráky kvoli problému, aký ma autorka a to od puberty bolo riešením labioplastika. po dvoch pôrodoch som si povedala, že urobím niečo pre seba, svoj vnútorný pocit (nie kvôli chlapovi! )... nemožem ale tvrdiť, že by mi to bolo dvakrát príjemné počas styku v minulosti.
Ten pocit, aký mám teraz dva roky po operácií je neporovnateľný. som omnoho sebavedomejšia, po fyzickej stránke sa to nedá ani opísať, aké to je úžasné že mi "Tam dolu" nič nezavadzia. Po bicyklovaní či po behaní ma to častokrát bolievalo... takže, ak nezažiješ, nepochopíš a ja to určite odporúčam každej žene. Nieje to sebectvo, nieje to ani povrchnosť. Povýšila by som to nad akúkoľvek inú plastiku, lebo toto ti može narobiť také gynekologicke problemy ze amen
Ak ťa tento problém trápi, tak neváhaj a daj si urobiť labioplastiku. Ja som s tým mala problém už od začiatku puberty a som rada, že som sa odhodlala. Čo sa týka toho financovania, tak u mňa to bolo tiež prekážkou, že som si to nedala urobiť skôr, no nevedela som, že viaceré kliniky ponúkajú zákroky aj na splátky... Inak mám pár dní po operácií, tak ak máš otázky kľudne píš
Tiez to mam. Na sebavedomi mi to neubralo. Ani pred partnermi som sa nehanbila. Pravdupovediac dlho som si myslela,ze to tak ma kazda zena 😀 mne to ale zavadzia v nohavickach a to ma niekesy az rozculuje,taky neklud,diskomfort citim a aj pri sporte,bicyklovani. Na plastiku sa mi nechce ist,ale dala si mi chrobaka do hlavy,ak sa to da takto riesit,mozno by stalo za to si nasetrit.
@marca12 záleži na klinike ako dlho si ťa tam nechajú. Ja som prišla, zoperovali ma, nechali ešte hodinku na pozorovanie a pustili domov. Úplná rekonvalescencia v mojom prípade 2 mesiace. Po 1. týždni už možeš bez problémov chodiť aj robiť bežnejšie veci. No bolestívé na dotyk to je ešte aj mesiac po operácií. A čo sa jaziev týka, tak treba si na to kúpiť nejaký krém alebo gél, aby sa ti pre istotu neurobila keloidná jazva.
@mmmonika Interklinik Bratislava 🙂 ak máš viac otázok tak do správy prosím 🙂
@medulienka81 tak každá sme iná. Ja som dosť sebavedomá žena iba vďaka sebe, nikdy som nebola tak zúfalá aby toto záviselo od nejakého chlapa. Poteší ma, že mi vzdá moj muž kompliment alebo že ma pochváli, ale to čo v sebe budujem celé roky ma robí tou, ktorou som. Keby hneď aj povedal, že som škaredá a že mám ísť na plastiku, tak ja viem aká je pravda a nikdy na jeho názor zaujímať nebude... že mi vadili zväčšené pysky a vadilo mi to pri bežnom živote bola moja záležitosť, nie záležitosť nejakeho chlapa. 🙂 takže s tým komplikovaním si života - to sú prehlásenia, s ktorými by som bola opatrná ...
Takže, akému chlapovi vadia veľké pysky, je to moja jediná otázka, čo ma najviac trápi, lebo mam ten istý problém a zaujímal by ma názor mužov.
Len somar moze nutit zenu si skaratit pisky,ale zeny zufale robia pre hlupakov nemozne a nakonec ho kopne alebo on ju odkopne . a chore.volakedy zeny maly male cicky celutidu nabozne prsia dneska kazdu hovadinu riesia chirurgicky.chore!! zena ma byt zenou a sama sebou a nie umelo vyrobene,ale ludia su uz dnes primitivny a hlupy za 30 rokov. silvo
@sylvester01 a ty si ziarivy priklad preco sa zeny upravuju. Ako si sa dostal na 7 mesiacov staru diskusiu? Jasne, ze si skroloval diskusie, videl si v nazve fora pysky a uz si sa tu hrabal vyjadrovat 😅 😅 typicky chlap. Hlavne ako vas to vobec nezajima ... no jasne ...
moja zlata voboc to tak nieje ako to opisujes tu pravda je uplne niekde inde ked som sa tu volakedy prihlasil je to uz daky patek do zadu, podstata mojej odpovedi bolo to ze zeny koli hlupakom robia vseliake veci a nakoniec tu danu zenu vyhodi,ako spatnu suciastku, mne zatial zeny len slubovali hori doli,a presto vsetko som sam.kazdy normalny chlap si svoju partnerku vazi a dava jej podporu a oporu a nenuti nevydiera ju aby bola umele,ak to robi sama aby bola umela tak ma len 0 sebavedomie ktore jej treba podporit, ale v dnesnej dobe nejde ludom o nic len to presne co si okomentovala ty, ustipacnych zen je vela ,a ja tu tvoju odpoved berem tak sportovo.
Ano ja tiez suhlasim s tym nazorom. Podla mna je to neskutocne sexy a nevidim dovod preco to riesit z hladiska estetiky. Mnohym sa to paci velmi.
@sunny8 operacia prave sebavedomiu prida, ty jej pises svoj pohlad , svoj postoj na seba ....
Neblázni, si nádherná a veľké pysky sú obohatením. Ospravedlňujem sa popredu dámam, ktorým môže vadiť môj popis. Ja milujem poskytovať orálne uspokojenie ženám. Každá máte svoju svätyňu a špeciálnu ako žiadna iná. Zbožňujem cumlať a ty si to vďaka veľkým pyskom vieš aj viac užiť. Poďakuj si, máj rada svoje telo. Nemal som veľa partneriek a ani nechcem zato som videl rôzne typy. A každá ste špeciálna, ovšem to neplatí len na vagíny. Už keď milujem ženu, tak milujem ju a nie len jej vagínu.

@sunny8 a to mi napis, ako sa da popracovat na takych pyskoch? 😂 To by ma fakt zaujimalo.