Mám zmeniť gynekológa alebo nie?
Ahojte, viem že je to čisto individuálne a každému vyhovuje niečo iné, ale zaujíma ma názor druhých ľudí lebo sama mám pocit že vymýšľam.
V meste máme 3 gynekológov jeden neberie nových, druhá je veľmi chladná doktorka ku ktorej som chodila ešte ako mladá, veľmi sa mi nepáčil jej prístup bola odmerana a eú každej otázke sa tvárilo akoby som ju strašné obťažovala, na základe dobrých recenzií som odišla k súkromnému doktorovi, som u neho už rok a veľmi sa mi tu nepozdáva, okrem toho že v tehotenstve nerobil všetky vyšetrenia, musela som si ich sama žiadať napríklad vyšetrenie na cukrovku, tak ma strašné divný prístup stále sa snaží mať vtipné poznámky "vy ste také mladé kura poďte na kozu", "no idem sa vám pozrieť poriadne do útrob tela" pár krát som ho požiadala že bez tých poznámok okolo ale reagoval len "mamička nám je nejaká citlivá", "ale aby ste sa nezbláznila z jednej vety"
Chcem od neho odísť a tu nastáva otázka, vrátiť sa k tej odmeranej doktorke alebo ísť do iného mesta
Blízko mám dve mestá do jedného je to pol hodina ale zvyčajne aj cez zimu býva neprejazdná cesta takže neviem či risknúť to alebo druhé je cca 50km
Rozmýšľam nad tým hlavne lebo plánujeme ďalšie dieťa a ja nechcem nič zanedbať ale zas chodiť vo vysokom štádiu tehotenstva na poradne 50km neviem
Akoby ste to vyriešili na mojom mieste? Ďakujem
Ak su v ponuke stale tieto 3 indivudua, tak by som sla do ineho mesta urcite.
v BA chodím 20km do inej mestskej časti 😀 aj hodinu aj idem cez špičku. a to idem autom. MHDčkou by som išla aj 2h cez mesto s prestupmi.... a vždy ma pobaví hláška "v BA máte až 5 pôrodníc" no áno, ale ak bývaš na kraji mesta, máš to ďalej než dievča z dediny do krajského mesta 😀
Tak nájsť normálneho a spoľahliveho gynekologa je fakt niekedy náročné. V tomto prípade, ako píšeš, by som určite hľadala v inom meste, aj keby to bola "istá vzdialenosť".
Ďakujem za odpovede skúsim teda v druhom meste
Ja by som este zostala, obzvlast tehotna by som sa nechcela niekde trepat.
Ja mam doktorku 25km a chodila som aj na poradne aj v zime atd
Otazkou je ci ta vezmu v inych mestach

Ja mám gynekológa 75km, čiže ja by som sa nevrátila tam kde som sa cítila nepríjemne. Mala som 2 gyn u nás v meste ale obaja mali otrasný prístup, takže vobec neľutujem tie km navyše.