icon

Manžel má dobrý spermiogram a chyba je asi vo mne

manucao
2. okt 2013

Ahojte zienky..takze vam pisem opat..mnazel vcera bol na druhy pokus na spermiograme a vysledky ma dobre..vsetko super tak mu povedali..Dostal papier s dňhodnotami pre mojho gynekologa. Boli sme v Kosiciach v centre pre neplodnost SPLN...ja som velmi rada ,ze je v poriadku..lebo on by na dalsie vysetrenia nechodil..uz to bol pokrok, ze som ho dostala na spermiogram...ale ked zistil ze je zdravy..bol uplne vysmiaty ako leco co mne akurat doslo..ze takmer dva roky snazenia a vlastne chyba je vo mne..citim sa pod psa..normalne ako nehodna zena....zena kt. mu nemoze splodit dietatko...som z toho dost zdrvena..lebo dietatko s prvym manzelom mam...ale ten nas opustil ked sa nam dcerka narodila..a teraz poklopkat som stastna..moj muz dcerku lubi ako svoju..ale predsa len..chceme mat aj spolocne....Vobec neviem co vsetko ma caka..aka vysetrenia..akurat mam za sebou sono zo spodu kt ň. je dobre..cyklus mam pravidelny..som velmi smutna z toho..

Strana
z3
manucao
autor
9. okt 2013

@sarin ahojoooj...som rada, ze sa ozvala zienka co ma aky isty problem ako ja...no ja v podstate este neviem kde je problem, ale v manzelovi nie je...ja idem o tyzden na gyndu..konecne..naposledy som sa tak tesila, ked som tam utekala pred 7 rokmi s tehotenskym testom...takze som velmi zvedava co mi povie doktor..Ja sa aj divne citim..Kazdy mesiac mam kratsie a kratsie kramy. v auguse som mala 4 dni, v septemrbi 3 dni a teraz le ndv a dni kramy..to mi uz pride fakt malo a najhorsie je, ze neviem preco ma stale tak pobolieva v podbrusku...tak divne..take tlaky..aj tie prsia citim take ine a hlavne zilovate..test som si robila teraz pred posledneou mrchou a bo negativny....
ty si uz bola u Dr. Co ti povedal? ono ja som prekonala v juli zapal, kt. som si preliecila.Brala som 12 dni antibiotika dnu.Mavam vytoky, ale to je normalne u zien pred mrchou..a ovulaciu tiez viem kedy mam..bolia ma vajecniky a mam ten vytok..taky hlien a to je dost silne..fakt..som riadne vtedy mokra..Som zufala..mam stavy ked nevladzem...a potom ma prepadne taky hnev..ze niekto ma aj 5 deti a niekto ani jedno..smutne..ale taky je zivot...na druhej strane ten co ma 5 deti by niekedy menil s clovekom co nema ani jedno aby mal aspon chvilu cas pre seba..takze aj keby sme mali vsetko..stale sa najde nieco co chceme..ludia sme stale nespokojni...ale popravde, ruku na srdce ti poviem..som stastna zena...mame dcerku a verim, ze aj to druhe k nam pride..a prajem to kazdemu paru kt. sa snazi o dietatko...je to kvet zeme...a vy sa ako dlho snazite o babo??My uz dost dlho..ja to uz ani nepocitam..tusim to je vyse roka a pol

sarin
9. okt 2013

@manucao my sa snazime rok,... a chyba je vraj v mojom hormonalnom zložení,.. mám zvýšený testosterón,.. inak normalne menstruujem pravidelne všetko ako má byť,... ovulujem,... ja sa tiez momentálne liečim s nejakých bakterií,.. ale to aj skoro stále,... Čaká ma laparoskopické vyšetrenie maternice a vaječníkov,.. ak toto bude v poriadku tak problém bude asi ozaj v tom testosteróne, alebo asi aj v mojej hlave,...

manucao
autor
9. okt 2013

@sarin takze ti robili hormonalny profil a z toho vysli vysledky, ze mas zvyseny testosteron...a tie laparoskopicke vysetrenie ti preco idu robit??co sa im nezda.?? Ja voebc neviem co ma caka a bojim sa a poviem ti..citim sa tak pred manzelom neschopne ze mu nemozem dat zatial dietatko...je mi luto a trapne a citim sa tak menejcenne

sarin
9. okt 2013

@manucao bezny postup,... este mi vzali krv na imunologiu, z toho este nemám výsledky,.. tam sa dozviem, či netvorím protilátky proti vajíčkam a spermiám,... Ale ty už dieťatko máš, tak tebe imunologický problém s najvačšou pravdepodobnosťou nehrozí,...

manucao
autor
9. okt 2013

@sarin vies, ja si myslim, ze chyba bude v tom, ze aj ked sa vajicko oplodni odlupne sa z tej vystelky maternice, ze sa neurdrzi. Ja som uz dvakrat mala pozitivny test..nevravim ze bol pozitivny po vynechani menstuacie...alebo ze bola ta druha ciarka silna..ale bola tam..videli sme ju obaja s manzelom volnym okom...takze sa nieco dialo..ale o par dni tam uz ani ciarka nebola a dosla mrcha..takze si tak myslim, ze mi daju nieco na udrzania...kiez by to nebolo nic vazne a mohli sa tesit pod stromcekom

sarin
9. okt 2013

@manucao hej to mas super ja som nemala ani take ciarky ;) mozno ti daju len nejaky progesteron typu duphaston, utrogestan,... a mate po probleme 🙂 toto treba povedat lekarovi, ze uz si mala ciarky a mrcha prisla

manucao
autor
9. okt 2013

@sarin to som mu povedala, tak povedal, ze najrpv musi mat manzel spermiogram a az potom budu sledovat mna..ze ja dietatko uz mam..s prvym manzelom..teraz som vydata druhykrat a tak manzel isiel na spermiogram a vysli mu vraj az velmi dobre vysledky..neviem v com su take dobre...ja sa do toho neozumiem, ale bola som v ten den velmi smutna..aj som sa tesila aj som sa citila trapne...mozno ma chapes..Moj doktor mi akurat robil ster v juli a mala som zapal, kt. sme preliecili antibjotikami a potom mi robil sono zo spodu a vraj tiez vsetko ok..takze teraz urcite krv na hormony..Ako casto ti brali tu krv? Vraj sa berie trikrat za cyklus.To si sa dohodla dopredu s Dr? pytam sa, lebo ja budem musiet mesiac dopredu hlasit v praci volno...som tu "nenahraditelna"...smejem sa...ale fakt..mam to tu v praci o hubu

sarin
9. okt 2013

@manucao som na tom s pracou podobne ale ked mi brali krv tak som do nej vzdy prisla,.. a aj som narovinu sefke povedala, ze nemozem otehotniet a tak mi je vsetko kolo toho prednejsie a ona to normalne akceptuje,... Bola som tri krat a vzdy mi povedala kedy mam prist na dalsi odber,.. ale v centre asistovanej si aj tak robia este jeden HP a ten im staci 3den cyklu takze tak,..

manucao
autor
9. okt 2013

@sarin aha...tak to mas dobre ze mas sefku...ja mam sefa kt. je byvaly lapmasak...hora zelena hlava...cisty psycho...

sarin
9. okt 2013

@manucao no mam sefku 4 deti ma pri poslednom ma prosila, aby som neotehotnela kym sa vrati,... takze sa tak nejak "kamaratime" je mi ochotna vo vsetkom pomoct a vyjst v ustrety teraz....

manucao
autor
9. okt 2013

@sarin tak to si klopkaj na drevo..je to uzasne..ja mam cisteho magora sefa...nemam slov...hocikedy mam z neho krce...No ale clovek si nevyberie...som rada, ze mam aku taku robotu. Robim len denne a vikend volny...inak mavam aj sny ze mam pozitivny tehu teskt..aj kamaratka mi minule pisala a pytala si, ci nie som tehotna, ze mala so mnou zivy sen. ze som bola tehu...kiez by. A tie tabletky co beries, citis sa po nich nejak zvlaastne? naladovo? su to hormonalne lieky?

ivec16
9. okt 2013

@manucao a si si ista ze nie si? 🙂 ked si si robila test pred ms, tak este nemusel byt pozitivny... viem, ze si pisala, ze uz predtym si mala divny ms, ale aj vtedy si mala po skonceni stale naliate prsia?

sarin
9. okt 2013

@manucao ja beriem lieky? 😀

sarin
9. okt 2013

@manucao ale nie vazne neviem na ake sa pytas ja beriel len lieky na tlak a po tych sa nijak necitim,... a este som brala antibiotika, ale to uz som skoncila 😀

manucao
autor
9. okt 2013

@ivec16 ano..ja mam tie prsia ako keby mi ich napumpovali...normalne som zistila, ze podprdy su mi tesne..cecky mi idu vyskocit z nich...manzel je vysmiaty ako leco...a brucho mam strasne nafuknute a este aj zapchy mavam...

manucao
autor
9. okt 2013

@sarin ja som myslela, ze ti Dr. dal nejake lieky na ten zvyseny testosteron...preto som sa pytala..

sarin
9. okt 2013

@manucao take lieky neexistuju vraj,... 😖

manucao
autor
10. okt 2013

@sarin jaaj...no vidim ze mam velke medzere co sa tyka tych veci..na stastie som sa o to nemusela doteraz zaujimat..ale ako to vidim..teraz uz budem...zatial len snivam o dvoch ciarkach

Strana
z3