Manžel nevie dosiahnuť vyvrcholenie
Pokúšame sa o druhé dieťatko a manžel za posledný rok nevie dosiahnuť vyvrcholenie... bez spermii sa asi ťažko k babätku dopracujeme. Je mu to veľmi nepríjemné, nechcem na neho tlačiť, ale už to trvá príliš dlho a musíme to riešiť. No on odmieta doktorov a všakovaké prípravky... čo robiť?
smer urologia. Viem za chlapi to neradi riesia ale pomoze sam sebe.
smer urologia,sexuologia,nezozeru ho tam...co ak ma vazny problem s niecim a on o tom ani netusi...
vela chlapov chodi k tymto doktorom a ok, dokonca mnohi urologovia a sexuologovia beru na tieto citlive problemy aj bez nejakeho vymenneho listku...dobre vedia ako sa situacia s chlapskou pychou tam dole ma... 😉
kamosovi pomohli, trapil sa 10 rokov, ani nemohol mat poriadne sex....no a dnes je to stastny fungujuci chlap hrina dub stroj 😉
no len rozopnut nohavice sem tam nestaci....ale stale to je menej bolestive a celkovo viac v pohode nez my zenske co zazivame na gynde...a o porodniciach ani nehovorim..kedy chlapa odspodu vidi aj 10 ludi po sebe?....hold su ti chlapi jesitne padavky... 😉
Uprimne, ja zasnem, ake intimne veci ste niektore schopne sem capnut 🙄 Manzel sa potesi, az tuto temu najde...

Jedine pomoze asi lekar, uz tam mal davno byt. Ako tu Ti to na konikovi nikto nevyriesi ani neporadi, pretoze to su veci ktore by mal riesit s lekarom.