Máte deti a nikdy ste nemali potrat?
Ahojte, mozno vam pride ta otazka cudna, ale vsade tu na koniku aj v okoli pocuvam, kolko zien si preslo aj viacnasobnymi potratmi, kym prisli k vytuzenemu babatku.
Tak ma zaujima, ci sa najdu zeny, co maju povedzme 2 deti a potrat chvalabohu nikdy nezazili.
2 deti a ziadny potrat
Ja som sice potratila ale moja sestra, svagrina aj kamosky maju deti bez potratov pred tym 🙂
2 deti, žiaden potrat. Pri prvom som otehotnela normálne pri 50-56 dňovom cykle, netuším, kedy som mala ovuláciu, trafili sme 😉 Pri druhom som si celé tehotenstvo a šestonedelie pichala clexane na riedenie krvi kvôli antifosfolipidovému syndrómu. Poznám veľa žien, ktoré nepotratili, naopak, mám kamarátku so 4 dcérami, z ktorých ani jedna nebola plánovaná - po troch už brala antikoncepciu a zabudla jednu tabletku 🤦🏻♀️ tak má 4 kočky za 8 rokov 😀
3 deti, žiaden potrat.
ano ja dve deti a ziaden potrat chvalabohu
Ja, 2 deti a žiaden potrat
Aj ja mám dve deti z dvoch tehotenstiev. V prvom som krvácala a myslela som si, že som potratila, ale dopadlo to dobre.
Ja 🙂 deti a prvý šup
Dve deti bez potratu 🙂
Moja sestra a aj svagrina, veľa mojich kolegyň...
3 deti a nastastie sa mi také nestalo.
4 deti, ziadny potrat...
2 deti, nikdy ziaden potrat, obe otehotnenia na prvy sup.
2 deti a žiadny potrat
4 deti a vďaka Bohu, nikdy sme nezažili potrat.
Dve deti hneď na prvý raz, bez potratu 🙏
Ano, ja som ta z tych stastnych. 2 deti z 2 tehotenstiev.
Ja mam 2 deti a bez potratu. Sice obe predcasne narodene, kom0likovane tehotenstva, ale su tu a zdrave

Ja tiez, 2 deti, 0 potratov