Máte krv v moči bez bolesti?
Ahojte dievčatá,mala z vás niektorá krv v moči? Nič ma nebolí v podstate všetko je ok,ale už cca 8mi deň volám krv doslova.Myslela som si ,že to sú pozostatky z menštruácie,preto som to neriešila,teraz v piatok som bola odovzdať moc k dr,výsledky budú až v pondelok.Teraz musím čakať a som nesvoja.Neviem čo to môže byť,mávam síce časté zápaly močového mechúra ale krv som nikdy nemala...od posledného tehotenstva som bývala často chorá a zápal močového mechúra bol asi každé dva mesiace...stretla sa s niečím takým niektorá z vás?Ďakujem za odppvede
Kamoška teraz mala krv v moči ,nič ju nebolo,čo jej bolo čudné,ale mala aj tak zápal močových a lieči sa už tretí týždeň...vybrala svoje ATB a stále to dáva dokopy ..
@eliska13 a mala si silno krvou sfarbený moč? Ja mám dosť ,nič ma nebolí neviem,čo to je...niečo ako Coca-Cola farba moču.
@stellarstar a máš tak že dosť krvi? Nielen ružový moč ale krvavý,ja mám taký....snažím sa piť dosť ale niekedy je to pomenej priznávam
Nejedla si cervenu repu? Z niektorych potravin moze byt farebný moc. 8 dni je dost vela na krv v moci bez toho aby si nemala bolest pri cikani.
Moc tmavy ako kola som mala pri zlyhavani pecene🤷♀️tiez som si myslela ze je to krv..

Pri zápale mechúra som mala obrovské bolesti pri močení až krv.uz len počkať na vysledky