icon

Máte nevoľnosti počas menštruácie?

kika541996
18. okt 2025

Má niektorá nevoľnosti počas menštruácie? 🤦‍♀️

kiki68
18. okt 2025

@kika541996 ja som cely zivot mavala hnacky 2 dni, po porode bolo lepsie a max 1 den. Vraj hormony to robia

biba_18
18. okt 2025

ja som mávala, áno

svokrinjazykmonika
18. okt 2025

@kika541996 mne vtedy vôbec netrávi a musím sa nútiť aspoň ráno niečo zjesť, potom ma to ťaží celý deň v žalúdku

anonym_8a785b
18. okt 2025

Mám 45, menštruácia trvá 2 dni, niekedy s bolesťou niekedy bez

diewcatqoo
18. okt 2025

Kedysi som mavala. Este predtym, nez som mala deti, som kazdy mesiac stravila prve dva dni na zachode v krcoch s lavorom v ruke. Islo to zo mna vrchom a aj spodkom. Do toho krce take, ze som myslela, ze zoskriabem omietku. Vela som kvoli tomu vymeskavala aj v skole, neskor aj v praci. Vzdy som zavidela babam, ktore maju menzes taky, ze dokazu popri tom normalne fungovat. Vekom a porodmi sa mi to velmi upravilo, teraz uz aj ja dokazem pocas menzesu fungovat. Ale tie roky predtym, tak to bol des.

simsalabim
18. okt 2025

Vekom sa znacne zmiernili, kedysi som nemohla vobec fungovat, bolesti, hnacky, vracanie, teraz mi je zle vynimocne a iba bolesti.

anonym_a763f3
18. okt 2025

Áno 🙂‍↕️ ja som doslova preg*cala a pres*ala cca 10 rokov pri menzese. Tiež som vymeskavala zo školy lebo som sa zo záchoda nevedela pohnúť. Po pôrode je to o niečo lepšie.

liusa82
18. okt 2025

no a ja to mám opačne volakedy nič celkom ok a v poslednej dobe tak cca pol roka dozadu to začalo. Ako nie cez každú ms ale sem tam nejaká raz za pár mesiacov je taká pridu návaly na mňa,zblednem,hrozné krče až sa roztrasiem, od žaludka je mi zle to si kolkokrát myslim že ani neprežijem kým nezaberie tabletka .Neviem čím to je asi starnem.Lebo volakedy ozaj nič

kika541996
autor
18. okt 2025

Mne všetko začalo po pôrode🤦‍♀️