Máte skúsenosť s interupciou v nemocnici Michalovce?
@silvike neviem kde som dala nejaké vysmiata smajle alebo nejako inak ukázala, že mi je to vtipné... a tiež som autorke neporadila, že má ísť na interupciu alebo že nemá... to je každého osobná vec a otázka nebola či áno alebo nie, ale pýta sa skúsenosti! Ten link by bol ok možno v inej téme a nie tu, moralizovanie nikto nežiada a úplne zbytočne sa ženy miešajú do toho, na čo sa nikto nepýtal. Nikde tu nevidím, že by autorka chcela názory pre a proti interupcii a ten link považujem za akési citové vydieranie.
Takých moralistiek je tu kopa. Nehnevajte sa možno vy tam nepatríte, ale treba sa trochu zamyslieť, že možno je v ťažkej situácii a nie silou mocou vnucovať názory a svoju pravdu, hovoriť tu o vražde a inak citovo vydierať ako ostatné ženy. Je to úbohé...
Dobrú noc.
Ja som síce mebola v Michalovciach, ale všade sa to asi robí podobne, ide o jeden deň, absolvuješ predoperačné vyšetrenia (ja som ich absolvovala tri dni pred, ale čo viem dá sa rovno aj v ten deň), uspia ťa, urobia zákrok, preberieš sa, ak nie je nič zle ideš domov, nezabudni si vziať vložky, možno budeš krvácať. Mňa osobne nič nebolelo, ale vraj sa môže stať, že je to bolestivé. Potom po čase ideš na kontrolu ku gynekológovi (s tým ťa na klinike oboznámia čo a ako)...
K tvojmu dôvodu sa nevyjadrujem, nezaujíma ma, ale prajem ti veľa sily a dúfam, že ťa má kto podržať.
@nikiki29 Tak este raz...ja nic nevnucujem, nemoralizujem...dala som sem link na zamyslenie. Je to velmi silny pribeh a ano ten link nepatri len sem ale vsade, mate pravdu, do kazdej diskusie aby si ludia uvedomili ako si niektori ludia dokazu vazit a cenit zivot aj v takych drsnych podmienkach ako je koncentrak...kto chce hlada riesenie kto nie hlada vyhovorky, uz ako je kto prolife nastaveny. Niekto je nastaveny len "promylife" a zivot druheho nevidi. A na margo tych smajlov...nech sa paci priloha.
Bože toľko odpovedí a ani jedna k veci, už sa ani nečudujem, že sa ľudia smejú z MK že slepičiareň 😂😂😂

@shaniatobi ahoj,ja skúsenosť nemám,neviem poradiť. Chcem ta však poprosiť, ak ešte uvažuješ, či na potrat ísť alebo neísť (ci už ty alebo niekto iný pre koho si toto info zisťovala), tak prosím nechoď. Viem, mne sa to ľahko píše, ja nie som v tvojej situácii a viem, že život je ťažký, strašne ťažký, a musí ti byť hrozne, no všetko je ako ma byt. Nikdy sa nič nedeje z omylu ale preto, že to má zmysel. Žiadny človek, nikto z nás predsa nie je a nebol omyl. Mozno tomu bábätku nebudeš mať dat co jest (neviem, nepoznám ťa, len "strieľam"),mozno nemáte kde bývať, možno, možno.. No určite prišlo na svet aby ta spravilo šťastnou a aby bolo raz šťastné aj ono. My nemáme extra veľa peňazí, ale nehladujeme, ak budeš potrebovať, prosím nehanbí sa mi ozvať. Možno to znie neuveriteľne a zvláštne, viem, nie som matka Tereza ani sa tak nestaviam,ale mne to za to stojí. Pomôžem ti, ak ty zachránis život človeka ❤️