Máte skúsenosť s liečiteľom Šuvarom z Dubnice nad Váhom?
máte nejaké skúsenosti ? ďakujem za odpovede.
prave vcera sme u neho boli, druhy krat, ja osobne mam z neho dobry pocit, ludia ktorich sme stretli na chodbe v cakarni si ho tiez chvalili. Nie je to ale lacny spas. Dcerka hovorila ze ju ujo doktor vyhrial, aj svokra hovorila, ze liecitel mal ruky horuce ako zehlicky, vraj take nieco este nezazila
Prosim Vás, bol niekto u liečiteľa Šuvaru v Dubnici? Chcela by som vediet, kedy ordinuje. Ďakujem
baby pán liečiteľ si pýta iné sumy...prvé sedenie ma stálo 40 eur a druhé 67 eur. a záver? žiadna pomoc, iba pekný pocit tepla keď priložil na mňa ruky
Ahojte, rada by som pridala moju skúsenosť, ktora ma stala 65€. Presne ako pisete, ruky prilozi na telo a... malemu " zistil" divne choroby, uvidime, ci lekarske vysetrenie nieco potvrdi. Ale co ma sokovalo, nakolko sme boli s kaslom, obom mojim detom " naordinoval" Aspirin. Povedal, ze si mozeme kupit v lekarni, alebo nam moze dat on z Nemecka, o ktorom vie, ze nam na 100% zaberie. Tak som privolila.... Akože OMYL cely ze liecitel. Aspirin EXPRESS nesmu deti ani mladistvi, u nas sa ani nepredava. Pytla som sa svojej Mudr. a ta sa chytila za hlavu, ze v ziadnom pripade a ten Express 500mg je mega silny a rychly ucinok. Takze som svojim detom( 4r a 5r.) mohla viac ublizit ako pomoct. Som zhrozena, ako takyto liecitel dokaze fungovat a mat taky " uspech". Ani sa nas nespytal, ci uzivame ine lieky- podla mna ani nema predstavu o kontraindikaciach. Asi tolko moj nazor. Ak vyskusate, spravite si svoj...Pekny vecer.

no aj ja som sa práve chcela opýtať na to isté..